in

Калькулятор догону в ставках

Догон (Мартінгейл) – це стратегія гри у ставках на спорт, коли майбутній виграш має перекривати минулі програші, а беттор має виходити у плюс.

Наприклад, ми ставимо на перемогу «Динамо Київ» у чемпіонаті України з футболу 100 грн, але кияни грають у нічию. Ми знову ставимо на перемогу «Динамо», але вже 250 грн, щоб перекрити минулий програш і вийти у прибуток. Так ми будемо робити, поки не виграємо, тоді повернемось до першої стави у 100 грн.

Щоб вирахувати суму майбутньої ставки, потрібно знати: суму усіх програшів, коефіцієнт майбутньої ставки, бажаний прибуток. Ці дані треба підставити у формулу.

Формула догону

Сума ставки = (Бажаний прибуток + Сума програшів) / (Коефіцієнт − 1)

У калькулятор догону в ставках на спорт ми вже ввели формулу, тож вам потрібно тільки вписати свої значення і ви миттєво отримаєте результат – скільки потрібно поставити.

Як користуватись калькулятором

  1. Вкажіть бажаний прибуток. Якщо ви хочете лише відігратися, вкажіть 1. Ми вже ввели показник для прикладу, замініть його на свій.
  2. Введіть суму програшів. Це мають бути усі програні гроші за період догону.
  3. Вкажіть коефіцієнт ставки, яку ви плануєте зробити.
  4. Готово – ви маєте суму ставки, яку треба зробити.
Serhii Shapovalov

Автор: Сергій Шаповалов

Спортивний редактор, у беттінгу більше 5 років. Знаю всі нюанси роботи букмекерських контор, у яких можуть грати українці. Моя мета роботи над newstavka.com.ua – допомогти гравцям приймати виважені рішення у ставках на спорт та зважати на підводні камені, які можуть розкладати букмекерські контори.

Залишити відповідь

sixteen − seven =