in

Калькулятор Критерія Келлі

Крітерій Келлі – це фінансова стратегія гри у букмекерській конторі, суть якої полягає у визначенні розміру наступної ставки в залежності від оцінки ймовірності настання події гравцем.

Щоб визначити розмір наступної ставки згідно Критерія Келлі, потрібно визначитись зі ставкою, оцінити її ймовірність і підставити цифри у формулу.

Формула Критерія Келлі

Розмір ставки = (Кеф БК * Вашу ймовирнисть у % − 1) / (Кеф БК − 1) * Банк

Як користуватись калькулятором

  1. Введіть ймовірність. Цей показник означає, наскільки ви впевнені у проходи ставки. Наприклад, ви можете дати 80% на те, що «Арсенал» у рамках англійської Прем’єр-ліги виграє у «Крістал Пелес» 5 серпня 2022 року.
  2. Вкажіть коефіцієнт ставки на цю ж подію у букмекерській конторі. Це схоже на змагання гравця з букмекером. Адже коефіцієнти відображають відсотки ймовірності. Щоб перевести кеф у відсотки, потрібно 100% розділити на коефіцієнт.
  3. Вкажіть банк – це всі гроші, які ви виділили для ставок.
  4. Готово – калькулятор Крітерія Келлі миттєво вирахує суму ставки і підкаже скільки це відсотків від банку.

Ми відразу ввели усі дані для прикладу, вам потрібно змінити їх на свої цифри.

Serhii Shapovalov

Автор: Сергій Шаповалов

Спортивний редактор, у беттінгу більше 5 років. Знаю всі нюанси роботи букмекерських контор, у яких можуть грати українці. Моя мета роботи над newstavka.com.ua – допомогти гравцям приймати виважені рішення у ставках на спорт та зважати на підводні камені, які можуть розкладати букмекерські контори.

Залишити відповідь

thirteen + one =