in

Фора 0.25 в букмекерській конторі

Фора 0.25 – це парі у букмекерській конторі, сума якого розділена на дві рівні частини і ставиться на два результати. Коефіцієнт ставки застосовується до кожного результату окремо. Ваше парі виграє, якщо будуть виконані обидві умови. В іншому разі ви програєте, або повернете 50% від ставки.

Ми опишемо, як розраховується фора 0.25 в українських букмекерських конторах і пояснимо, в чому особливість такого парі. Розкажемо про гандикап в різних видах спорту. Дамо оцінку парі фора 0.25, підсумуємо переваги та недоліки. Дамо поради гравцям щодо ставки на гандикап 0.25 в українських БК та відповімо на запитання.

Що таке фора 0.25

Гандикап 0.25 – це варіант азіатської фори у БК. Роблячи одну ставку, ви прогнозуєте два результати:

  • Фора 0, що ставиться на перемогу команди. В разі нічиєї вам повернуть 50% з коефіцієнтом парі.
  • Фора 0.5, що означає додавання до кінцевого рахунку, або віднімання від нього значення 0,5.

В БК гандикап може позначатися, як Ф1, або Ф2. В першому випадку ставка робиться на господарів, а в другому – на гостей.

Особливості Ф (+0.25) та Ф (-0.25)

Гандикап 0.25 має від’ємне, або додатне значення. Якщо ви робите ставку на Ф (+0.25), то вона працює, якщо команда виграє. Якщо матч закінчиться нічийним рахунком, ви втратите 50%, а ще 50% повернуться на ваш ігровий рахунок. Поразка команди означає програш вашої ставки.

Приклад. Розглянемо футбольний матч Вест Гем Юнайтед – Ліверпуль у БК Фавбет. Для Ф1 (+0.25) коефіцієнт складає 2.94. Ви ставите 100 грн, 50 з яких йде на фору 0 та ще 50 на Ф (0.5). 

Можливі такі результати ставки:

  • Вест Гем Юнайтед перемагає. Обидві умови задовольняються. Ви виграєте 50 х 2.94 + 50 х 2.94 = 294 грн.
  • Матч закінчився нічиєю. Програла частина парі, поставлена на фору 0, тож 50 грн ви втрачаєте. Ставка Ф (0.5) зіграла, тож ви отримуєте за неї 50 х 2.94 = 147 грн.
  • Вест Гем Юнайтед програв. Ваша ставка також повністю програє.
Гандикап на футбольний матч у БК Фавбет
Гандикап на футбольний матч Вест Гем Юнайтед – Ліверпуль у БК Фавбет

При ставці на Ф (-0.25) беттор також розраховує на перемогу команди. Однак, у випадку нічиєї ви програєте 50%, а решта повернеться на рахунок з коефіцієнтом х1.

Приклад. Розглянемо матч ФК Дніпро-1 – Динамо Київ у БК Вбет. Для Ф1 (-0.25) коефіцієнт складає 3.90, ставка 100 грн.

Варіанти розрахунку:

  • ФК Дніпро-1 перемагає з будь-яким рахунком. Ви отримуєте виграш 50 х 3.9 + 50 х 3.9 = 390 грн.
  • Гра закінчилася рівним рахунком. Вам повернуть 50 грн, а інші 50 грн зараховуються як програш.
  • ФК Дніпро-1 програв. Ви повністю втрачаєте ставку.
Парі на фору (-0.25) у БК Вбет
Парі на фору (-0.25) на матч ФК Дніпро-1 – Динамо Київ у БК Вбет

Ставки розраховуються за однаковим принципом для обох команд чи суперників.  

Фора 0.25 в різних спортивних дисциплінах

Гандикап 0.25 пропонується на спортивні дисципліни, де можлива нічия. Найчастіше такі ставки зустрічаються у футболі та хокеї. Ставка на Ф (0.25) також можлива у волейболі, ганболі тощо, хоча такий ринок в даних видах спорту доступний рідко.

Поради гравцям

  • Робіть гандикап +0.25 на аутсайдера, лише коли команда пропускає мало голів та має хорошу оборону.
  • Вивчаючи статистичні показники, особливо враховуйте загальну кількість забитих голів, або шайб залежно від виду спорту.
Статистика команд у БК ГГБет
Перегляд статистики команд у БК ГГБет
  • Для ставок на Ф (-0.25) обирайте команди з сильною атакою.

Висновки

Основна перевага гандикапа 0.25 – це можливість підстраховки половини суми ставки. До того ж, кожна частина парі помножується на коефіцієнт, що збільшує загальну суму виграшу. В разі нічиєї при ставці на плюсову фору 50% повертаються з коефіцієнтом парі.

Гандикап 0.25 доступний в більшості БК, навіть у Фавбет, Вбет, ГГБет. Однак, таке парі пропонують не для кожної спортивної дисципліни. 

Популярні запитання

Чи варто ставити на фору 0.25? 

Як і будь-яка спортивна ставка, гандикап 0.25 дозволяє вигравати гроші. До того ж є підстраховка. Для отримання кращого результату не нехтуйте проведенням детального аналізу та вчіться правильно підбирати команди для укладення парі.

Як знайти ставку на Ф (0.25) з найкращим коефіцієнтом?

У БК коефіцієнти на всі результати періодично змінюються. Вони залежать від форми кожної команди, погодних умов, популярності матчу. Новачкам радимо шукати кращі коефіцієнти на футбол або хокей – в цих дисциплінах гандикап 0.25 зустрічається частіше.

Фора 0.25 додається в експрес?

Так. Ви можете додати гандикап 0.25 до експреса.

Avatar photo

Автор: Лея Винник

Досліджую тему азартних ігор більше 4 років. Особливу увагу приділяю казино. Пишу статті, щоб допомогти гравцям уникнути шахрайства та отримати задоволення від ігор.

Залишити відповідь

11 − six =