in

Ставки на нічию в українських букмекерських конторах

Ставка на нічию – це парі на однаковий результат обох команд або спортсменів у матчі. Вона зіграє, якщо опоненти наберуть однакову кількість очок. У ставках на нічию зазвичай враховується основний час, але у кубкових турнірах можна ставити з урахуванням додаткового часу.

Ми розкажемо, які існують варіанти ставок на нічию, в яких спортивних дисциплінах доступні такі парі. Розповімо про стратегії таких ставок в українських букмекерських конторах. Розкажемо, як підібрати матч для укладання парі та дамо поради новачкам. Також відповімо на питання гравців щодо ставок на нічию в букмекерських конторах України.

Варіанти ставок на нічию

В українських БК є такі варіанти парі на нічийний результат:

  • На результат – ви обираєте ставку на те, що матч завершиться нічиєю.
Ставка на результат матчу у БК Вбет
Ставка на результат матчу ФК ЛНЗ Черкаси – ФК Верес Рівне у БК Вбет
  • На рівний рахунок в овертаймі.
  • На точний рахунок. Гравцям пропонують високі коефіцієнти, але передбачити точний рахунок складно. Варіанти парі: 0:0, 2:2 тощо.
  • На подвійний шанс. Ставка робиться на перемогу конкретної команди, або нічию. Гравець перемагає, якщо здійсняться обидва результати, або один з них.
Парі на подвійний шанс у БК Фавбет
Парі на подвійний шанс у БК Фавбет на матч ФК Минай – Динамо Київ
  • Тотал менше 0.5 – ставка на те, що жодна команда не заб’є гол.
Тотал менше 0.5 у БК ГГБет
Тотал менше 0.5 на матч ФК ЛНЗ Черкаси – Верес Рівне у БК ГГБет

Ставки на рівний рахунок доступні не лише на матч. Їх роблять і на конкретні часові проміжки. Наприклад, у футболі це тайм, а в хокеї – період.

В яких видах спорту є ставки на нічию

Нічийні результати пропонуються не на всі спортивні дисципліни. Наприклад, в тенісі та волейболі такий рахунок трапляється вкрай рідко та лише в непопулярних змаганнях. В баскетболі також низька ймовірність нічиї, але на неї ставлять. Найбільший вибір результатів з нічиєю у футболі, хокеї.

Особливості парі на рівний рахунок в різних спортивних дисциплінах:

  • Футбол – парі вигідне, якщо коефіцієнт перевищує 3.0. Наприклад, у БК ГГБет коефіцієнт на нічию в матчі К ЛНЗ Черкаси – Верес Рівне складає 3.32.
  • Теніс – гра, де в турнірах рівний рахунок неможливий. За будь-яких умов буде визначено переможця.
  • Кіберспорт – в Dota 2, CS:GO, Valorant, League of Legends нічийна гра можлива лише в окремих турнірах. Краще для парі на нічию обрати футбольні, хокейні, баскетбольні симулятори. Гра йде за звичними правилами, але змагаються не команди, а два гравці.
  • Баскетбол – нічия трапляється рідко, але коефіцієнти для такого парі вищі за 10.0. Наприклад, у БК Вбет поставили коефіцієнт 14.00 на матч Лос-Анджелес Лейкерс – Нью-Орлінс Пеліканс. Найкраще ставити на чверті в Лайві, адже можна в живу спостерігати за ситуацією на полі та тверезо оцінити перспективи команд. Зазначимо, що ближче до завершення матчу коефіцієнти будуть знижуватися.
Ставки на результат баскетбольного матчу у БК Вбет
Ставки на результат баскетбольного матчу Лос-Анджелес-Лейкерс – Нью-Орлінс Пеліканс у БК Вбет

Стратегії

  • Нічия за системою 2 з 5 – з такими парі легше перемагати, ніж з експресами. Якщо виграють не всі ставки, ви все одно отримаєте виграш. Хоча, за сумою він може виявитись меншим, ніж в експресі.
  • Нічия та непарний тотал голів – це неповна вилка, що включає парі на нічию за результатами основного часу та непарний тотал голів. Стратегія підходить для матчу, де зустрічаються слабкі команди.
  • Підстраховка у Лайві – необхідно проаналізувати минулі матчі команд і переглядаючи трансляцію зробити коригуючі ставки в Лайві, які допоможуть вийти в плюс в будь-якому разі.
  • Догін – агресивна стратегія з високим ризиком швидко втратити весь банк. Після програшу гравець укладає нове парі так, щоб майбутній виграш перекрив програш та приніс прибуток.
  • Система Фібоначчі –  це менш ризиковий догін. Розмір нової ставки дорівнює сумі двох попередніх парі. Стратегія спрацює з більшою ймовірністю, якщо на початку сезону обрати кілька клубів, які часто закінчують матч з рівним рахунком та ставити на них. Головне – не збивати стратегію.

Коли є сприятливі умови для ставки на нічию

  • Сильна команда грає на чужому полі. Господарі будуть більш наполегливими та готовими до боротьби.
  • Фаворит не має мотивації. Це відбувається, якщо команда вже вийшла у плей-оф, або стала чемпіоном. Тоді основний склад грає без ентузіазму, або тренер випускає на поле гравців з резерву.
  • БК встановила коефіцієнт на перемогу фаворита вище 2.0. Очевидно, що аналітики контори знають про фактори, що підвищують ймовірність завершення матчу нічиєю. Можливо, це погодні умови, чи відсутність деяких гравців. Спробуйте дізнатися причини такого рішення БК.
  • Обидві команди за статистикою забивають мало і є не дуже активними.
  • Кожна з команд не проти нічиєї. Попередньої домовленості немає. Але команди знають настрій опонентів і готові до нічийного результату.

Поради новачкам

  • Слідкуйте за статистикою та обирайте команди, які частіше грають в нічию.
  • Грайте на турнірах різних рівнів. З рівним рахунком можуть зіграти й маловідомі клуби, і сильні. Зазначимо, що у великих турнірах легше аналізувати статистику. У маловідомих змаганнях є шанс, що букмекер зробить помилку, на якій зможе заробити беттор.
  • Не варто завжди ставити на занижені коефіцієнти, очікуючи на нічийний результат. Коефіцієнти можуть знижуватись за різними причинами, наприклад, через прогруз.
  • Не обирайте принципові матчі, де команди до останнього боротимуться за перемогу. 

Поширені запитання

Які основні переваги ставок на нічию?

Основними перевагами є високі коефіцієнти та можливість підстрахуватися у Лайві. Ви можете обрати ліги, де команди часто закінчують нічиєю і зосередитись на їх аналізі. Так не доведеться приділяти увагу великій кількості турнірів.

Чи є недоліки у ставок на рівний рахунок?

Так. Наприклад, багато часу йде на аналіз матчів та вибір турніру. Є великий ризик швидко втратити банк, якщо не використовувати стратегії.

В яких українських БК є ставки на нічию?

Парі на нічийний результат є у кожній українській БК – Вбет, Фавбет, ГГБет. Головне правильно обрати спортивну дисципліну. Найбільше варіантів таких парі у футболі, хокеї, баскетболі.

Avatar photo

Автор: Лея Винник

Досліджую тему азартних ігор більше 4 років. Особливу увагу приділяю казино. Пишу статті, щоб допомогти гравцям уникнути шахрайства та отримати задоволення від ігор.

Залишити відповідь

14 + two =