in

Фора 0.75 в українських букмекерських конторах

Фора 0.75 – це варіант азіатського гандикапу на два окремі прогнози, де сума ставки розділяється порівну. Парі укладається на різницю між командами у голах, очках, шайбах тощо. Для кожної команди є мінусовий та плюсовий варіант фори 0.75. Такі парі пропонуються на футбол, хокей, тощо.

Ми розкажемо про відмінності Ф (+0.75) та Ф (-0.75). Опишемо особливості такого парі для різних дисциплін, зокрема для футболу та хокею. Запропонуємо приклади розрахунку азіатського гандикапу 0.75, оцінимо його переваги та недоліки. Дамо поради гравцям щодо ставок і відповімо на розповсюджені запитання.

Особливості фори 0.75

Азіатський гандикап 0.75 складається з двох результатів – Ф (0.5) та Ф (1.0). Сума такого парі ділиться навпіл на кожен з результатів. За рахунок цього з’являється 5 варіантів розрахунку – виграш, програш, повернення, повернення 50% за першу частину ставки, або 50% за другу частину. Розглянемо, як розраховуються всі результати парі для Ф (+0.75) та Ф (-0.75).

Виграш:

  • Плюсова – перемога, або нічия.
  • Мінусова – перемога з перевагою у 2 чи більше м’ячів.

Програш:

  • Плюсова – поразка на 2 чи більше м’ячі.
  • Мінусова – програш, або нічия.

Повернення:

  • Плюсова – програш з різницею на 1 м’яч, де 50% програшу і 50% повернення.
  • Мінусова – перемога на 1 м’яч, де 50% виграш та 50% повернення.
Азіатський гандикап
Азіатський гандикап у БК Фавбет

Фора 0.75 у футболі

Азіатський гандикап найчастіше доступний на футбольні матчі. Таке парі пропонують у великих чемпіонатах та у менш значних змаганнях. Ви можете ставити на голи, забиті за основний час, або за кожен тайм окремо. Також парі укладають на видалення, жовті картки та інші статистичні показники.

Фора 0.75 у хокеї

Ставки на фору 0.75 у хокеї пропонуються в топових матчах NHL й КХЛ. Азіатський гандикап доступний і в менш важливих змаганнях, але на статистичні показники, як у БК Вбет. Парі укладається на весь матч та окремі періоди.

Фора 0.75 у БК Вбет
Фора 0.75 на хокейний матч у БК Вбет

Фора 0.75 в інших спортивних дисциплінах

У баскетболі, волейболі тенісі та інших спортивних дисциплінах азіатський гандикап 0.75 або відсутній, або укладається на статистичні показники. 

Приклади розрахунку

Розглянемо футбольний матч Вульвергемптон – Арсенал у БК Фавбет. Для Ф 1 (+0.75) коефіцієнт 2.94, а Ф 1 (-0.75) – 9.8; Ф 2 (+0.75) – 1.03, а Ф 2 (-0.75) – 1.42.

Приклад 1. Ви ставите 100 грн на Ф 2 (+0.75). Ставка спрацює, якщо Арсенал не програє, тобто прийнятні нічия, або перемога. Команді важливо не пропусти 2 голи. Якщо Арсенал програє на 1 м’яч, то розрахунок такий: 100 грн діляться на 2 частини по 50 грн на Ф 2 (+0.5) та Ф 2 (+1.0). Оскільки перша частина виграш не принесла, то за другою буде повернення 50%, тобто, 50 грн.

Приклад 2. Ви ставите 100 грн на Ф 1 (-0.75). Для виграшу Вульвергемптон має перемогти з відривом у 2+ голи. Якщо прогноз справдився, то виконані обидві умови –  Ф 2 (+0.5) та Ф 2 (+1.0). Отже, ваш виграш складає 100 х 9.8 = 980 грн.

Умови азіатського гандикапу у БК Фавбет
Умови азіатського гандикапу на матч Вульвергемптон – Арсенал у БК Фавбет

Коли ставити на фору 0.75

Є два випадки, коли ставка на азіатський гандикап може спрацювати. По-перше, якщо ви впевнені, що слабша команда не програє з різницею в 2+ голи. В такому разі ви страхуєте Ф (0.5) – ви виграєте у разі нічиєї, або перемоги команди. Якщо команда програє на 1 гол, то вам повернуть 50% ставки.

Другий випадок – ставка на перемогу команди з вищим коефіцієнтом. На чисту перемогу команди коефіцієнт може бути нижчим, ніж на фору 0.75. Ви ставите на фаворита, який має шанси забити 2+ м’ячів. Якщо ставка спрацює, ви отримаєте виграш, а при перемозі в 1 гол вам повернуть 50% ставки.

Щоб визначити перспективи команд та вигідно укласти парі, важливо попередньо провести аналіз. Статистичні показники на кожну з команд можна переглянути безпосередньо у БК.

Висновки

Фора 0.75 доступна в багатьох спортивних дисциплінах, хоча й не обов’язково додається в розпис матчу. Цей маркет дозволяє розширити загальний діапазон ставок на фору. Укладати парі на азіатський гандикап можна у Лайві та прематчі.

У Фори 0.75 є й незначні недоліки – таке парі пропонує не кожна БК. Наприклад, ставки на азіатський гандикап вкрай рідкісні в українській букмекерській конторі ГГБет. У тенісі, баскетболі та деяких інших спортивних дисциплінах фора 0.75 доступна лише для топових подій.

Поширені питання

Які можуть бути коефіцієнти на азіатський гандикап 0.75?

Залежно від матчу, мотивації гравців, стиля гри тощо, коефіцієнти відрізняються. В розглянутих у цій статті прикладах діапазон коефіцієнтів від 1.0+ до 9.0+. Звісно, у БК діапазон більший.

Чи вигідні парі на азіатський гандикап?

Теоретично ставки на фору 0.75 можуть принести вигоду в довгостроковому періоді. Однак, важливо виконувати ретельний аналіз та правильно розподіляти банк, щоб грати більш результативно.

Чи додається фора 0.75 до експреса?

Ви можете додавати ставки на Ф (0.75) до експреса

Avatar photo

Автор: Лея Винник

Досліджую тему азартних ігор більше 4 років. Особливу увагу приділяю казино. Пишу статті, щоб допомогти гравцям уникнути шахрайства та отримати задоволення від ігор.

Залишити відповідь

5 × five =