in

«Севілья» – «Вальядолід»: прогноз на матч Ла Ліги 19 серпня

У п’ятницю 19 серпня відбудеться перший матч 2-го туру Ла Ліги між «Севільєю» та «Вальядолідом». Коротко проаналізуємо цю зустріч на спрогнозуємо її результат.

«Севілья» розпочала сезон поразкою в гостях у «Осасуни» (2:1). Матч вийшов доволі скромним на моменти. Команди обмінялися голами на початку поєдинку, після чого майже не створювали моментів, а долю зустрічі вирішив гол з пенальті. Доволі слабка гра як для команди, яка братиме участь у Лізі чемпіонів цього сезону. Тому команді вкрай треба реабілітовуватись та забирати три очки в домашньому поєдинку з новачком чемпіонату.

«Вальядолід» свій поєдинок першого туру також провалив, розгромно програвши вдома «Вільяреалу» (0:3). За показником xG господарі поступились не сильно – 1,18 проти 1,53, а за ударами взагалі були попереду, та все ж справжнього опору завдати не змогли. З календарем дебютанту Ла Ліги справді не пощастило. Спочатку «Вільяреал», на черзі «Севілья», а у третьому турі гра проти «Барселони». 

Прогноз на матч: «Севілья» не програє та тотал матчу менше 2,5 голів
На мій погляд, поєдинок буде не гольовим. Перемогу «Севільї» брати не буду, бо в останніх трьох очних зустрічах команди грали у нічию (1:1). На цей матч хочу дати прогноз з доволі високим коефіцієнтом, але який, на мою думку, є цілком виправданим. Ставка – «Севілья» не програє та тотал матчу менше 2,5 голів. «Фавбет» дає коефіцієнт на цю подію 2,16.

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

twenty + one =