in

«Осасуна» – «Кадіс»: прогноз на матч Ла Ліги 20 серпня

Сьогодні проаналізуємо поєдинок 2-го туру іспанської Ла Ліги між середняками чемпіонату «Осасуною» та «Кадісом», а також зробимо свій прогноз на цей поєдинок судячи з останніх результатів команд, а також їхніх минулих очних зустрічей.

«Осасуна» розпочала сезон з домашньої перемоги над учасником Ліги чемпіонів «Севільєю», перегравши її з рахунком 2:1. Зазначу, що це була не якась там випадкова перемога – поєдинок був більш менш рівним, але все ж мінімальна перевага за ударами (12:10) та очікуваними голами була саме на боці господарів.

«Кадіс» у першому турі мінімально поступився вдома «Реал Сосьєдаду» (0:1). Поєдинок вийшов вкрай невдалим для господарів, які не створили нічого біля воріт суперників, натомість «Реал Сосьєдад» награв як мінімум на ще один гол.

Прогноз на матч: перемога «Осасуни» в 1 м’яч або нічия
Фаворитом протистояння є «Осасуна», яка до всього ще й грає вдома. Я також вважаю, що господарі мають більше шансів на перемогу, але впевнений, що «Кадіс» нав’яже боротьбу. На мою думку поєдинок буде більш-менш рівним, тому наш прогноз – перемога «Осасуни» в 1 м’яч або нічия. Тобто, для того, щоб ставка зайшла, матч повинен завершитись або мінімальною перемогою «Осасуни», або внічию. «Фавбет» дає коефіцієнт 1,70 на цю подію. 

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

16 − 10 =