in

«Гоффенгайм» – «Аугсбург»: прогноз на матч Бундесліги 27 серпня

У рамках 4-го туру німецької Бундесліги «Гоффенгайм» на своєму полі гратиме з «Аугсбургом». Сьогодні я зроблю власний прогноз на цей матч.

«Гоффенгайм» у минулому турі впевнено розібрався з леверкузенським «Баєром» на виїзді (3:0). Взагалі поєдинки «Гоффенгайму» у більшості випадків є дуже видовищними та результативними.

Прогноз на матч «Гоффенгайм» – «Аугсбург»
Фото з минулого поєдинку між цими командами. Фото: fcaugsburg.de

«Аугсбург» у перших трьох турах здобув одну перемогу та двічі програв. Стартові матчі цієї команди теж були результативними – за три тури вона забила 3 м’ячі, а пропустила аж сім.

Мій прогноз на матч – ТБ 3. І «Гоффенгайм», і «Аугсбург» у кожному з трьох перших поєдинків Бундесліги пробивали цей тотал. В дев’яти з десяти останніх очних зустрічей цих команд було забито 3 і більше голів. Я вважаю, що на нас очікує результативний матч. 

У БК «Фавбет» коефіцієнт на цю подію складає 1,79. На мою думку, поєдинок може подарувати нам і більше забитих голів, тому якщо ви любите ризикувати, можна взяти ТБ 3,5 за коефіцієнт 2,24. Але я все ж раджу зіграти обережніше та взяти саме ТБ 3.

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

3 × 5 =