in

«Сельта» – «Реал Мадрид»: прогноз на матч Ла Ліги 20 серпня

У другому турі іспанської Ла Ліги «Сельта» зустрічатиметься з мадридським «Реалом». Сьогодні я розберу шанси команд та дам власний прогноз на цей поєдинок.

«Сельта» у першому турі вдома зіграла внічию з «Еспаньйолом» (2:2). За 20 хвилин до кінця поєдинку господарі вели в рахунку 2:0, але примудрилися відпустити перемогу.

«Реал Мадрид» же грав з «Альмерією». «Вершкові» завдали аж 29 ударів по воротам суперників, але забили лише двічі, ледь не втративши очки з новачком чемпіонату (1:2).

Поєдинки між «Сельтою» та «Реалом» найчастіше виходять яскравими та результативними. Якщо брати останні 10 поєдинків між цими командами, «Реал» 8 разів переміг, а ще 2 матчі завершилися нічийним результатом. 

Прогноз на матч: індивідуальний тотал «Реалу» більше 1,5

На перемогу «королівського клубу» «Фавбет» дає коефіцієнт 1,70, і ця ставка є доволі гарним варіантом. Але я рекомендую взяти індивідуальний тотал «Реалу» більше 1,5 голів. В останніх десяти поєдинках «Реал» в кожному забивав як мінімум 2 м’ячі в ворота «Сельти», і на мою думку майбутня зустріч не стане виключенням. На ІТ «Реалу» більше 1,5 голів «Фавбет» пропонує коефіцієнт 1,64.

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

3 × 1 =