in

«Брайтон» – «Лідс»: прогноз на матч АПЛ 27 серпня

27 серпня в рамках 4-го туру АПЛ зустрінуться «Брайтон» та «Лідс». Я дам свій прогноз на цей матч.

«Брайтон» знаходиться у прекрасній формі. В попередньому турі підопічні Грема Поттера впевнено розібрались з «Вест Гемом», повністю перегравши їх на їхньому ж полі (2:0). На цей поєдинок ми також робили прогноз, сказавши що «Брайтон» як мінімум не програє.

Матч 4-го туру АПЛ Брайтон – Лідс
Фото з минулого поєдинку «Брайтон» – «Лідс». Фото: soccer.nbcsports.com

«Лідс» же в минулому турі створив справжню сенсацію, розгромивши вдома «Челсі» з рахунком 3:0. Обидві команди прекрасно розпочали сезон, набравши по сім очок у трьох стартових турах. На старті сезону гра обох команд виглядає злагодженою та збалансованою. Буде дуже цікаво подивитись очну зустріч між цими колективами. 

Прогноз на матч. Щодо прогнозу на поєдинок – я вважаю, що матч буде видовищним, з достатньою кількістю небезпечних моментів. Моя ставка – обидві команди заб’ють. «Лідс» в кожному з трьох турів АПЛ забивав як мінімум два м’ячі, тому, на мою думку, в суботньому матчі бодай один гол вони створити зможуть. «Брайтон» же, граючи на своєму полі, теж не буде відсиджуватись у захисті. БК «Фавбет» дає доволі непоганий коефіцієнт на цю подію – 1,74.

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

fourteen − thirteen =