in

«Вест Гем» – «Брайтон»: прогноз на матч АПЛ 21 серпня 

В неділю на нас чекає цікавий матч 3-го туру АПЛ «Вест Гем» – «Брайтон». Сьогодні я зроблю прогноз на цей поєдинок.

«Вест Гем» зараз знаходиться не в найкращіх кондиціях. У першому турі «молотобойці» без шансів програли «Манчестер Сіті», а у минулому – несподівано поступились новачку чемпіонату «Ноттінгему». Девіду Мойєсу треба щось змінювати у грі своєї команди та нарешті набирати перші пункти у таблиці.

Для «Брайтона» старт сезону вийшов доволі успішним. Після перемоги над «Манчестер Юнайтед» вони зіграли внічию з цікавим «Ньюкаслом», де повинні були перемагати, перегравши суперників за всіма показниками.

Прогноз на матч: «Брайтон» не програє
«Брайтон» зараз на ходу, чого не можна сказати про «Вест Гем». Гадаю, що гості як мінімум не програють у майбутній зустрічі. «Фавбет» дає доволі непоганий коефіцієнт у вигляді 1,68 на те, що «Брайтон» не програє у поєдинку з «Вест Гемом».

 

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

4 × 3 =