in

«Боруссія Менхенгладбах» – «Майнц»: прогноз на матч Бундесліги 4 вересня

У 5-му турі німецької Бундесліги «Боруссія Менхенгладбах» прийматиме «Майнц». Я дам прогноз на матч.

«Гладбах» у новому чемпіонаті ще не зазнавали поразок, здобувши 2 перемоги та двічі зігравши внічию. В останньому турі підопічні Даніеля Фарке взагалі відібрали очки у «Баварії» на її полі (1:1). За перші 4 тури «Боруссія» забила 7 голів, а пропустила 4 – в середньому майже 2 забитих голи на 1 пропущений на один поєдинок. 

У «Майнца» старт сезону теж вийшов непоганим – команда набрала 7 очок в чотирьох турах. Щоправда останній тур проти «Баєра» видався вкрай невдалим: «Майнц» вдома поступився (0:3), хоч і завдав цілих 17 ударів по воротах суперників, як мінімум награвши на гол.

Прогноз на матч Боруссія М – Майнц
Кадр з минулого поєдинку між цими командами. Фото: sueddeutsche.de

Прогноз на матч. На мою думку, в цьому матчі ми побачимо голи з обох сторін, тому мій прогноз – обидві команди заб’ють. Зробити ставку можна у БК «Фавбет», яка дає коефіцієнт на цю подію 1,57. Гадаю, що матч буде результативним, адже це підтверджують і минулі очні зустрічі цих команд. В кожному з шести останніх поєдинків «Боруссія Менхенгладбах» та «Майнц» забивали один одному.

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

16 − 6 =