in

«Боруссія Менхенгладбах» – «Герта»: прогноз на матч Бундесліги 19 серпня

Третій тур німецької Бундесліги розпочнеться поєдинком між «Боруссією Менхенгладбах» та «Гертою». Спробую спрогнозувати результат цього поєдинку.

«Боруссієя Менхенгладбах» доволі жваво розпочала сезон. У першому турі перемогла «Гоффенгайм» (3:1), а у минулому зіграла 2:2 з дебютантом ліги «Шальке». Поєдинки цієї команди найчастіше виходять видовищними та багатими на голи та небезпечні моменти. Як видно за результатами перших двох турів, «Боруссія» є атакувальною командою, яка забиває сама, але в той же час дозволяє це робити й супернику.

«Герта», проваливши перший тур проти «Уніон Берліну», на другий змогла зібратись та дати бій переможцю минулої Ліги Європи «Айнтрахту». Поєдинок закінчився з рахунком 1:1, але за моментами кожна з команд мала забивати ще як мінімум по голу.

Прогноз на матч: обидві команди забьють
Фаворитом на цей поєдинок є «Боруссієя Менхенгладбах». Букмекери оцінюють її перемогу у 1,56. Але на мій погляд обидві команди зараз знаходяться не у найкращих кондиціях, тому результат може бути будь-яким. Та я впевнений, що ця зустріч вийде яскравою та багатою на події. Тому мій прогноз на цей поєдинок – обидві команди заб’ють з коефіцієнтом 1,64.

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

19 − two =