in

«Баєр Леверкузен» – «Гоффенгайм»: прогноз на матч Бундесліги 20 серпня

Сьогодні я проаналізую один з найцікавіших поєдинків третього туру німецької Бундесліги «Баєр Леверкузен» – «Гоффенгайм». Розберемо попередні матчі цих команд та дамо свій прогноз на цю зустріч.

Для леверкузенського «Баєра» початок сезону видався гірше не придумаєш. У перших двох турах «аптекарі» поступились спочатку «Боруссії Дортмунд», а потім взагалі вдома програли «Аугсбургу» і зараз знаходяться на останній позиції у чемпіонаті. Клубу вкрай потрібно покращувати своє становище, тому домашній поєдинок з «Гоффенгаймом» є вкрай важливим для підопічних Герардо Сеоане.

«Гоффенгайм» у першому турі поступився «Борусіії» з Менхенгладбаху (3:1), але там багато чого вирішила червона картка для Штефана Поша вже на 19 хвилині. Другий тур вийшов вкрай видовищним та напруженим для «синьо-білих». Поступаючись вдома «Бохуму» (2:0), «Гоффенгайм» зміг відігратись, а на 88-й хвилині ще й вирвав вольову перемогу.

Прогноз на матч: ОЗ та ТБ (2,5)
Зазначу, що в очних зустрічах між «Баєром» та «Гоффенгаймом» майже завжди відбувається гольова феєрія. Наприклад, минулого сезону команди зіграли у першому колі (2:2), а у другому – перемогу святкували «фармацевти» (4:2). Гадаю, що майбутній поєдинок не стане виключенням і ми побачимо відкритий футбол з великою кількістю забитих м’ячів. Мій прогноз – обидві команди заб’ють та тотал поєдинку більше 2,5. У «Фавбет» коефіцієнт на цю подію 1,72, а знайти ставку можна у розділі «Спеціальні».

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

two × five =