in

Михайло Мудрик полетів на зимові збори з «Шахтарем», хоча дуже хоче перейти до «Арсеналу»

22-річний Мудрик та інші гравці «Шахтаря» вилетіли о 10 ранку за місцевим часом з польського Жешува до Анталії, що на південному узбережжі Туреччини. Мудрик був у складі команди, яка перетнула український кордон з Польщею у вівторок вранці перед вильотом.

Український легіонер є пріоритетом Мікеля Артети на січневе трансферне вікно, оскільки «Арсенал» прагне посилити атаку для завоювання титулу чемпіона Прем’єр-ліги.

Також «Челсі» провів переговори з «Шахтарем» щодо можливого переходу 22-річного вінгера.

«Арсенал» вже зробив дві пропозиції по Мудрику, остання – 62 мільйони фунтів стерлінгів. Сам Мудрик чітко заявив про своє бажання приєднатися до клубу.

У інтервью після перемоги в Кубку Англії в понеділок ввечері над «Оксфорд Юнайтед», бос «Арсеналу» Артета підтвердив своє бажання підсилити атакувальну ланку через травму Габріеля Жезуса.

Проблема в тому, що у нас тільки один нападник, і впоратися з цим протягом багатьох місяців, поки Габбі не повернеться, нелегко.

Але ми повинні отримати максимальну віддачу від тих гравців, які у нас є на даний момент. Якщо ми зможемо отримати підкріплення, то це буде чудово.

Мікель Артета

Раніше ми розповідали яким чином Манчестер Юнайтед причетний до трансферу Мудрика.

Serhii Shapovalov

Автор: Сергій Шаповалов

Спортивний редактор, у беттінгу більше 5 років. Знаю всі нюанси роботи букмекерських контор, у яких можуть грати українці. Моя мета роботи над newstavka.com.ua – допомогти гравцям приймати виважені рішення у ставках на спорт та зважати на підводні камені, які можуть розкладати букмекерські контори.

Залишити відповідь

18 + 18 =