in

Манчестер Юнайтед «заблокував» трансфер Михайла Мудрика до Арсеналу за 55 млн

Трансферні новини лондонського «Арсеналу»: Початкова пропозиція по вінгеру донецького «Шахтаря» Михайлу Мудрику була відхилена, і в цьому «каноніри» можуть звинуватити «Манчестер Юнайтед».

Спроби «Арсеналу» підписати вінгера донецького «Шахтаря» Михайла Мудрика в січневе трансферне вікно «заблоковані» конкурентами по Прем’єр-лізі – «Манчестер Юнайтед».

«Арсенал» зробив першу офіційну пропозицію українській стороні щодо Мудрика на День Святого Миколая, причому сума угоди становила 55 мільйонів фунтів стерлінгів. Її відхилив «Шахтар», який завжди жорстко веде перемовини під час трансферного вікна.

Схоже, що укладення угоди по 21-річному футболісту, який постійно підливає масла у вогонь навколо переїзду на стадіон «Емірейтс», – це лише питання часу. Один з останніх натяків на трансфер – Мудрик опублікував сторіс в Instagram, як він спостерігає за перемогою «Арсеналу» над «Вест Хемом» з рахунком 3:1.

Менеджера Мікеля Артету запитали про ситуацію, що склалася, але він був небагатослівним:

Ви знаєте, що я ніколи не говорю про гравців, які не у команді. Я розумію, що ви хочете поставити мені це питання… В Англії добре те, що є не так багато матчів в інших країнах на Різдво, так що, сподіваюся, багато людей дивилися нашу гру, і ми показали гарне шоу.

Мікель Артета

Після того, як «Шахтар» відхилив першу пропозицію, «канонірам», схоже, доведеться зробити ще одну, щоб заполучити молодого футболіста. У тому, що угода була «заблокована», вони можуть звинуватити в першу чергу конкурентів – «Манчестер Юнайтед».

Все тому, що, за інформацією Sky Sports, клуб орієнтується на трансфер Антоніо з «Юнайтед», вважаючи, що Мудрик кращий за бразильця. Тому «Шахтар» хоче відповідну трансферну суму, а вінгер перейшов у МЮ влітку за 86 мільйонів фунтів стерлінгів.

Колишній тренер «Шахтаря» Де Дзербі, який працював з Мудриком, розповів, що «Брайтон» не може собі дозволити купити Мудрика.

Serhii Shapovalov

Автор: Сергій Шаповалов

Спортивний редактор, у беттінгу більше 5 років. Знаю всі нюанси роботи букмекерських контор, у яких можуть грати українці. Моя мета роботи над newstavka.com.ua – допомогти гравцям приймати виважені рішення у ставках на спорт та зважати на підводні камені, які можуть розкладати букмекерські контори.

Залишити відповідь

sixteen + 1 =