in

Мадридський Атлетіко встановив ціну на Жоао Фелікса на тлі інтересу Манчестер Юнайтед та Арсеналу

За інформацією Daily Mirror, «Атлетіко» вимагає 9,5 мільйона фунтів стерлінгів (10,8 мільйона доларів) за аренду гравця, яким цікавляться «Манчестер Юнайтед» і «Арсенал», із зобов’язанням викупити португальського легіонера за 70,5 мільйона фунтів стерлінгів. 

23-річний футболіст переїхав до столиці Іспанії з «Бенфіки» у 2019 році, але тепер може піти, оскільки у нього більше не вірить тренер Дієго Сімеоне.

Тренер МЮ Ерік тен Хаг прагне посилити позицію нападника після демаршу Кріштіану Роналду в листопаді, в той час як «Арсенал» також шукає додаткового гравця у напад, оскільки клуб прагне зберегти лідерство у Прем’єр-лізі.

«Юнайтед» активізував пошуки нападника і зробив першу пропозицію про пряму оренду на суму близько 3,5 млн фунтів стерлінгів, взявши на себе зобов’язання покрити витрати на комісійні агенту футболіста. Жорже Мендеш зустрічався в четвер з генеральним директором «Атлетіко» Мігелем Анхелем Хілем, щоб представити першу пропозицію «Юнайтед», але її відхилили.

У вівторок «червоні дияволи» зіграють з «Чарльтоном» у чвертьфіналі Кубка Карабао, а в суботу зіграють з «Манчестер Сіті» в Прем’єр-лізі.
Раніше ми розповідали про новий спосіб підрахунку трансферної вартості гравців, а також пояснили за якими критеріями виявилось, що Джуд Беллінгем – найдорожчий гравець у світі. Згідно з цим рейтингом, справедлива ціна на Фелікса нижче – біля 60 млн євро.

Serhii Shapovalov

Автор: Сергій Шаповалов

Спортивний редактор, у беттінгу більше 5 років. Знаю всі нюанси роботи букмекерських контор, у яких можуть грати українці. Моя мета роботи над newstavka.com.ua – допомогти гравцям приймати виважені рішення у ставках на спорт та зважати на підводні камені, які можуть розкладати букмекерські контори.

Залишити відповідь

seventeen − 9 =