in

«Вальядолід» – «Альмерія»: прогноз на матч Ла Ліги 5 вересня

У рамках 4-го туру іспанської Ла Ліги «Вальядолід» вдома прийматиме «Альмерію». Сьогодні я розкажу про шанси команд та зроблю прогноз на матч.

«Вальядолід» в перших 3 турах здобув лише 1 заліковий пункт, зігравши внічию з «Севільєю». Так, з календарем їм дуже не пощастило – «Вільяреал», «Севілья» та «Барселона», – всі вони є топами іспанського футболу. Основною задачею для «Вальядоліду» є збереження прописки в іспанській еліті, тому очевидно, що в минулих матчах вони мали небагато шансів. Майбутній домашній матч з «Альмерією» є гарною нагодою взяти якісь очки.

Зустріч Вальядоліда Альмерії
Світлина з одного з минулх матчів команд. Фото: marca.com

«Альмерія» на початку сезону виглядає дуже цікаво. В першому турі дали бій мадридському «Реалу», в другому в гостях зіграли внічию з «Ельче», а в останньому взагалі перемогли «Севілью». Як і для «Вальядоліду», для «Альмерії» головним завданням є залишитись у Ла Лізі на наступний сезон. Тому майбутній матч – не тільки гарна можливість набрати очки, а й не дати зробити це прямому конкуренту.

Прогноз на матч. Судячи з того, як виступає «Альмерія» на початку сезону, мій прогноз – Х2, тобто «Альмерія» не програє. Обом командам треба брати очки, але думаю, що кожна з них боятиметься програти. Гадаю, нічия влаштувала б обидві сторони, тому я не очікую на видовищний матч з великою кількістю голів та моментів. 

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

8 − 3 =