in

«Саутгемптон» – «Брентфорд»: прогноз на матч АПЛ 10 вересня

У 7-му турі АПЛ між собою зустрінуться середняки чемпіонату – «Саутгемптон» та «Брентфорд». Я дам власний прогноз на поєдинок.

Тур перенесено на знак поваги до Її Величності Королеви Єлизавети II.

У «Саутгемптона» дуже непростий календар на початку сезону: за 6 турів вони вже зіграли з «Тоттенгемом», «Лестером», «Манчестер Юнайтед» та «Челсі». Зазначу, що «святі» цілком гідно впорались з цим випробуванням, набравши за стартові тури 9 очок.

«Брентфорд» на старті сезону демонструє прекрасні результати – всього одна поразка в шести матчах від «Фулгема» (3:2). В останньому турі «бджоли» розгромили «Лідс» (5:2) та знаходяться зараз у піднесеному настрої.

Гравці Брентфорда святкують гол
Кадр з минулого поєдинку цих команд. Фото: skysports.com

Прогноз на поєдинок. На мою думку шанси на перемогу «Саутгемптона» та «Брентфорда» є приблизно рівними. Зважаючи на те, що майбутні гості поступились у цьому чемпіонаті лише раз, припустю, що у матчі з «Саутгемптоном» вони як мінімум не програють. Отже, моя ставка – Х2. «Фавбет» дає коефіцієнт на цю подію 1,62. 

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

four × four =