in

«Сампдорія» – «Ювентус»: прогноз на матч Серії А 22 серпня 

У рамках 2-го туру італійської Серії А «Сампдорія» прийматиме «Ювентус». Сьогодні розберемося, хто є фаворитом протистояння та зробимо свій прогноз на поєдинок.

«Сампдорія» розпочинала чемпіонат матчем против «Аталанти», у якому програла з рахунком 2:0. Команда Марко Джампаоло, програючи в 1 м’яч, мала кілька шансів відігратись, але зробити це не вдалось. За статистикою та якістю моментів можна сказати, що результат поєдинку є справедливим.

«Ювентус» у першому турі чемпіонату впевнено здолав «Сассуоло» (3:0). Прекрасна гра туринців у дебютному турі дає надію на те, що в новому сезоні ми побачимо боєздатний «Ювентус», який знову претендуватиме на Скудетто. Для цього у поєдинках з середняками чемпіонату треба набирати 3 очки.

Прогноз на матч: перемога «Ювентуса»
Мій прогноз на цей поєдинок – перемога «Ювентуса». «Фавбет» дає коефіцієнт на туринців 1,62. На користь «зебр» каже і статистика очних зустрічей між цими командами – «Ювентус» перемагав в останніх семи матчах.

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

20 − eleven =