in

«Ньюкасл» – «Манчестер Сіті»: прогноз на матч АПЛ 21 серпня 

У третьому турі АПЛ «Ньюкасл» вдома зустрічатиметься з «Манчестер Сіті». У цьому прогнозі я розберу цей матч та дам свій прогноз на результат поєдинку.

«Ньюкасл» у минулому турі грав з «Брайтоном». Зустріч завершилась нульовою нічиєю, але «Брайтон» повністю переграв свого опонента та мав забирати три очки.

«Манчестер Сіті» у перших двох турах здобув дві певнені перемоги над «Вест Гемом» та «Борнмутом». Підопічні Пепа Гвардіоли знаходяться у прекрасній формі та впевнений, що вони продовжать свою переможну серію і у третьому турі.

Прогноз на матч: Фора 2 (-1)
«Манчестер Сіті» є безперечним фаворитом зустрічі. Я пропоную взяти перемогу «містян» з форою (-1) за коефіцієнт 1,57. В їхній перемозі я не сумніваюсь, але якщо навіть вона буде мінімальною, гроші ви свої повернете. Та все ж я думаю, що перемога «Манчестер Сіті» буде більш впевненою. Для тих, хто любить ризикувати, можна взяти навіть фору (-1,5). Більш приємний коефіцієнт 2,06, але разом з тим більше шансів залишитись ні з чим.

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

8 − 7 =