in

«Монца» – «Аталанта»: прогноз на матч Серії А 5 вересня 

У понеділок 5 вересня відбудеться поєдинок італійської Серії А між «Монцою» та «Аталантою». Сьогодні я зроблю прогноз на цей матч, виходячи з поточних результатів команд.

«Монца» – дебютант Серії А. В чотирьох стартових турах клуб не набрав жодного залікового пункту. Зазначу, що два поєдинки «Монца» грала з представниками верхньої частини турнірної таблиці – «Наполі» та «Ромою», які борються за єврокубки. В обох зустрічах новачок чемпіонату без шансів поступився – (0:4) та (0:3) відповідно.

«Аталанта» у перших 4 турах здобула 10 очок та знаходиться на першій позиції у чемпіонаті. Після невдачі у минулому сезоні, у якому команда Гасперіні не потрапила до єврокубків, у нинішньому вона намагатиметься виправити ситуацію. Тому «Аталанта» не має права на помилки у матчах з аутсайдерами Серії А.

Прогноз на матч Монци з Аталантою
Гравці «Аталанти». Фото: historyofsoccer.info

Прогноз на матч. Як я вже сказав, щоб претендувати на єврокубки наступного сезону, «Аталанті» потрібно забирати максимум очок в таких матчах, як з «Монцою». Та букмекери дають на перемогу «бергамасків» скромний коефіцієнт 1,52. Тому я пропоную взяти спарену ставку – перемога «Аталанти» та тотал більше 1,5. «Фавбет» оцінює цю подію коефіцієнтом 1,72, а знайти її можна у розділі «Спеціальні».

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

12 − four =