in

«Хетафе» – «Вільярреал»: прогноз на матч Ла Ліги 28 серпня

Я розберу майбутній поєдинок 3-го туру іспанської Ла Ліги «Хетафе» – «Вільярреал». Проаналізую минулі виступи команд та зроблю висновок, хто є фаворитом матчу.

Майбутні господарі жахливо розпочали чемпіонат, програвши спочатку мадридському «Атлетико», а потім новачку чемпіонату «Жироні». В обох поєдинках «Хетафе» виглядав слабше за опонентів та поступився по ділу.

«Вільярреал» розпочав сезон з двох перемог. У першому турі розгромив «Вальядолід» (3:0), а у другому переміг «Атлетико» (2:0). Зважаючи на невдалий старт «Севільї», у цьому сезоні «жовта субмарина» має хороші шанси на потрапляння до топ-4, що дасть право наступного сезону грати в Лізі чемпіонів.

Пргноз на матч Ла Ліги «Хетафе» – «Вільярреал»
Кадр з минулого поєдинку між «Хетафе» та «Вільярреалом». Фото: as.com

Прогноз на матч. Якщо «Вільярреал» ставить перед собою ціль потрапити до ЛЧ, йому необхідно брати максимум у таких поєдинках. Тому мій прогноз – перемога гостей з коефіцієнтом 1,98. Окрім поганої форми «Хетафе», на користь команди Емері грає і статистика очних зустрічей – в останніх шести матчах між цими командами «Вільярреал» святкував перемогу.

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

8 + nineteen =