in

«Евертон» – «Ноттінгем Форест»: прогноз на матч АПЛ 20 серпня 

Сьогодні розберемо матч 3-го туру АПЛ між «Евертоном» та «Ноттінгемом», а також дамо рекомендацію, яку ставку можна зробити на цей матч.

«Евертон» в перших двох турах зазнав двох поразок від «Челсі» та «Астон Вілли». І хоч підопічні Френка Лемпарда демонстрували непогану гру у цих поєдинках, особливо у матчі з «Челсі», рівень команди зараз не той, щоб боротись в представниками верхньої частини турнірної таблиці. У домашньому поєдинку з «Ноттінгемом» «іриски» повинні набирати перші залікові пункти у новому сезоні.

«Ноттінгем Форест» після поразки у першому турі від «Ньюкаслу», у другому сенсаційно переграв «Вест Гем». У цьому поєдинку не обійшлося без долі везіння, адже «молотобойці» грали краще, мали більше моментів, навіть не реалізували пенальті. «Ноттінгем» також мав кілька хороших моментів, одним з яких і скористався.

Прогноз на матч: ТМ (2,5)
На мою думку, поєдинок буде низовим. Ставка – ТМ (2,5) за коефіцієнт 1,84. «Евертон» грає в оборонний футбол, «Ноттінгем», граючи на виїзді, теж не буде сильно лізти вперед, концентруючись в першу чергу на захисті, тому цей прогноз я вважаю цілком реальним, тим паче коефіцієнт є доволі привабливим.

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

1 × five =