in

«Крістал Пелес» – «Астон Вілла»: прогноз на матч АПЛ 20 серпня 

У третьому турі АПЛ «Крістал Пелес» прийматиме «Астон Віллу». Гадаємо, що на нас очікує цікавий поєдинок двох приблизно рівних команд. Проаналізуємо шанси команд та спрогнозуємо результат цього поєдинку.

«Крістал Пелес» вкрай не пощастило з календарем. У першому турі лондонський «Арсенал», який зараз знаходиться у неймовірній формі, у другому – «Ліверпуль», де «Пелес» зіграли внічию, та навіть могли вирвати перемогу. Третій тур буде теж нелегким для команди, адже вони гратимуть з «Астон Віллою», яка непогано підсилилась влітку та спробує замахнутись на єврокубки цього сезону.

«Астон Вілла» після першого туру, де вона сенсаційно програла «Борнмуту», у другому змогла трохи реабілітуватись, вигравши у «Евертона» (2:1). Для команди, яка претендує на щось більше, ніж середина таблиці, треба в кожному матчі грати на перемогу, тому, на мою думку, у суботу ми побачимо атакувальний футбол з обох сторін.

Прогноз на матч: обидві команди забьють
Мій прогноз на цей поєдинок – обидві команди заб’ють за коефіцієнт 1,81. Гадаю, ми побачимо гру на зустрічних курсах, де кожна з команд гратиме на перемогу та створюватиме небезпеку біля воріт суперника.

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

8 − four =