in

«Аякс» – «Рейнджерс»: прогноз на матч Ліги чемпіонів 7 вересня

У 1-му турі групового етапу Ліги чемпіонів «Аякс» прийматиме «Рейнджерс». Я дам прогноз на цей поєдинок.

«Аякс» знаходиться у прекрасній формі та у своєму чемпіонаті ще не втрачав очок – 5 перемог у п’яти матчах Ередивізі. На мою думку, клуб із Нідерландів має хороші шанси на вихід з групи, де окрім «Рейнджерс» їм протистоятимуть «Ліверпуль» та «Наполі». На папері виглядає так, що фаворитом групи є «мерсесайдці», а «Аякс» та «Наполі» конкуруватимуть за другу сходинку.

Футболісти Аяксу
Фото футболістів амстердамського клубу. Фото: thescottishsun.co.uk

«Рейнджерс» – минулорічний фіналіст Ліги Європи, якого також не варто скидати з рахунків. У своєму чемпіонаті вони знаходяться на другому місці. В останньому матчі «Рейнджерс» розгромно програли «Селтіку» (4:0), тому до поєдинку ЛЧ вони підходять не в найкращому настрої.

Прогноз на матч. На мою думку, в цьому матчі «Аякс» повинен забирати перемогу. Також обидві команди грають у відкритий футбол та не сушать гру після забитого м’яча. Я пропоную взяти здвоєну ставку: П1 та ТБ 1,5. 

Зробити ставку можна у БК «Фавбет», яка дає коефіцієнт на цю подію 1,60. Очні зустрічі між цими командами датуються ще 20-м століттям. Всього «Аякс» та «Рейнджерс» грали між собою 4 рази, в яких команда із Нідерландів здобула 4 перемоги.

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

seventeen + 17 =