in

Огляд футбольних бутс Puma Ultra 1.4

Puma Ultra 1.4 йде по стопах дуже успішної моделі Ultra 1.3. Puma Ultra 1.3 були відомі як найлегші швидкісні бутси на ринку, і цей стандарт підтримується у новій моделі. Це одна з причин успіху серії Ultra. 

Бутси Puma Ultra 1.4 SG
Одні з найлегших бутс у світі Puma Ultra 1.4

У огляді я проаналізую кожен аспект Puma Ultra 1.4, щоб ви могли зрозуміти, чи підходять вам ці бутси. Рекомендую переглянути наш огляд бутс Puma Ultra Ultimate, щоб дізнатися, чим вони відрізняються від Ultra 1.4.

Незважаючи на прийнятну ціну, Ultra 1.4 не поступається конкурентам за якістю. Оскільки швидкісні бутси від Nike і Adidas продаються майже на 100$ дорожче, Ultra 1.4 є прекрасним варіантом для придбання, адже у декількох аспектах вони навіть кращі за дорожчі аналоги. 

Відчуття гри босоніж

Puma Ultra 1.4 важать лише 160 грамів і є найлегшими швидкісними бутсами на ринку. Це також робить їх навіть легшими за їхніх попередників-рекордсменів.

Технологія Puma Ultra 1.4 Grip Control
Технологія Grip Control покращує відчуття м’ячу, роблячи бутси універсальними для всіх амплуа

Ця неймовірно легка вага досягається завдяки використанню плетеного синтетичного верху. Верх надзвичайно тонкий, тому ви відчуваєте себе наче босоніж під час гри. У порівнянні з такими конкурентами, як Nike Mercurial і Adidas Speedflow, Ultra 1.4 пропонує максимально легке відчуття під час гри.

Бутси покриті покриттям Puma Grip Control. Це покриття забезпечує додаткове зчеплення під час дриблінгу та ударів. Це може здатись незначним, але я помітив додатковий ефект під час обробки м’яча.

Зручний для більшості типів ніг

Тонкий і трохи гнучкий верх означає, що Ultra 1.4 може успішно адаптуватися до більшості форм стопи. Середня частина черевика відносно вузька і щільно прилягає до ноги. Це надає бутсам відчуття майже шкарпетки. Вони трохи розширюються в області носків, щоб забезпечити додатковий простір і комфорт.

Матеріал верху MATRYXEVO
Синтетичний верх MATRYXEVO відмінно підходить майже на будь-який тип стопи

Порівняно з іншим футбольним взуттям цієї категорії, Ultra 1.4 десь посередині щодо посадки. Ultra 1.4 трохи ширші за Nike Mercurial, але трохи вужчі за Adidas Speedflow.

Для більшості гравців Ultra 1.4 забезпечить здорове поєднання замкнутості та комфорту. Однак, якщо у вас особливо широкі стопи, Adidas Speedflow може бути кращим варіантом для вас.

Легкі, але міцні

З легкими бутсами довговічність, безперечно, може бути проблемою. Незважаючи на те, що синтетичний верх надзвичайно тонкий, він виглядає міцним. Гнучкість верху також допомагає запобігти пошкодженням, коли взуття неминуче розтягується після багаторазового використання.

Підошва Ultra 1.4 надійно прикріплена до бутсів з особливою точністю. Це допоможе підошві не розклеюватись з плином часу. З огляду на це, тонкий верх Ultra 1.4 означає, що ваші ноги також менш захищені.

Надійна підошва Puma Ultra 1.4
Підошва бутс надійно прикріплена та не розклеюється з плином часу

Окрім кожного дотику до м’яча, ви також відчуєте кожен підкат суперників. Ultra 1.4 не забезпечить особливого захисту, якщо на вашу ногу наступлять під час гри. Це може стати проблемою для гравців, які хочуть найлегші бутси на ринку.

Найкраща ціна швидкісних бутс

Puma Ultra 1.4 коштують трохи менше 200 доларів. Це найдоступніші швидкісні бутси на ринку. Навіть за такої ціни Ultra 1.4 забезпечує преміальні матеріали та конструкцію. Це робить Ultra 1.4 не просто чудовим швидкісним футбольним взуттям, але одним із найкращих варіантів на ринку.

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

7 + 17 =