in

Футболістка Аліша Леманн: біографія, футбольна кар’єра та особисте життя

Одна з найгарячіших футболісток сучасності – швейцарка Аліша Леманн, яка наразі є гравцем «Астон Вілли». Дівчині лише 23 роки, а вона вже стала однією з найвідоміших та найвпізнаваніших футболісток у світі. Аліша Леманн є однією з найкрасивіших футболісток світу.

Аліша Леманн

Фотосессія Аліші Леманн

Вік: 23 роки
Зріст: 165 см
Клуб: «Астон Вілла»
Позиція на полі: нападниця
Інстаграм: @alishalehmann7

Ранні роки

Аліша Леманн народилася 21 січня 1999 року у Швейцарії у містечку Тагерчі, що біля Берну. Про родину Аліши відомо мало – футболістка воліє не розголошувати цю інформацію. Про батьків футболістка ніде не згадувала. Відомо, що у неї є сестра на ім’я Шона, яка є танцівницею, а також брат, ім’я якого невідомо. 

Аліша відкрила для себе футбол у віці п’яти років. Вона черпала натхнення грати у футбол у свого рідного брата та двох двоюрідних. Дівчина росла з ними і намагалася наслідувати їх у спорті. Спочатку батьки скептично поставилися до захоплення Аліші, вважаючи футбол не жіночим заняттям. Але їхня думка змінилася, коли дочка стала виступати за дорослу професійну команду «Янг Бойз».

Приваблива Аліша Леманн у купальнику
Прекрасна Аліша Леманн біля люксового авто
Аліша Леманн з домашнім улюбленцем
Аліша Леманн на відпочинку

Футбольна кар’єра

Професійну кар’єру Леманн розпочала у 2016 році на Батьківщині у «Янг Бойзі». У 2018-му  на молодіжному чемпіонаті світу вона забила два голи та привернула увагу «Вест Гему», підписавши з «молотобійцями» контракт у серпні того ж року. 

Найкращим моментом у «Вест Гемі» для Аліши Леманн є виступ у Кубку Англії 2019 року. У тому розіграші вона забила 8 голів та допомогла клубу дійти до фіналу турніру.

Взимку 2021-го футболістка перейшла на правах оренди до «Евертону». За пів сезону Леманн провела 8 поєдинків та забила 1 гол. На кінець літа 2022-го вона вже рік є гравцем «Астон Вілли», за яку у сезоні 2021/22 зіграла 21 поєдинок, у яких відзначилась двома голами та віддала стільки ж результативних передач.

За основну збірну Швейцарії Аліша дебютувала у 2017-му, коли їй було лише 18 років. Загалом на її рахунку вже цілих 47 поєдинків у складі національної команди, у яких вона відзначилась 19 голами.

Фотозйомка Аліші Леманн для сайту «Астон Вілли»
Аліша Леманн на тренуванні «Астон Вілли»
Леманн у складі збірної Швейцарії
Аліша Леманн на тренуванні
Фотозйомка Аліші Леманн для сайту «Астон Вілли»

Особисте життя

Всесвітню популярність Аліша Леманн здобула не стільки своєю ігровою кар’єрою, як особистим життям. Бажаючих познайомитися з ефектною білявкою було чимало, але на жаль для усіх чоловіків, Аліша позиціонувала себе як відкрита лесбійнка та була у стосунках з партнеркою по збірній Рамоною Бахманн. У пари все йшло до весілля, однак несподівано вони вирішили розійтись, а Алішу почали все частіше помічати в компанії з бразильським півзахисником чоловічої команди «Астон Вілли» Дугласом Луїсом. Наприкінці 2021 року пара офіційно підтвердила свої стосунки.

Дуглас Луїс та Аліша Леманн
Новий бойфренд Аліші Леманн
Дуглас Луїс та Аліша Леманн на відпочинку
Аліша Леманн розважається з Дугласом Ліїсом

Спонсори та соціальні мережі

Аліша Леманн має у своєму Instagram 8 млн підписників. Окрім Instagram футболістка також активно веде сторінку у Twitter та TikTok. Аліша завжди радує своїх фанатів новими світлинами, вдало комбінуючи фото з тренувань з пікантними знімками в купальниках.

Завдяки своїй популярності у 23 роки дівчина вже має спонсорські угоди з Adidas, EA Sports, Wholey (харчова компанія) та Smile (страхова компанія). Окрім цього, ефектна футболістка часто бере участь у модельних зйомках. За даними Forbes та Business Insider, приблизний капітал Аліші Леманн складає 3 млн доларів.

Аліша Леманн є амбассадором Adidas
Спонсорська угода Аліши Леманн з Adidas
Реклама парфумів від Аліши Леманн
Аліша Леманн рекламує одяг від Boohooman
Аліша Леманн позує для фотозйомки
Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

5 × two =