in

Вхід в БК Фан Спорт

Вхід в Фан Спорт дозволить скористатися функціями особистого кабінету повною мірою, а також відкриє доступ до ставок на гроші. Вхід в Фан Спорт можна виконати на офіційному сайті букмекера або через мобільний додаток. Про те, як зайти на сайт БК за допомогою різних альтернативних способів, а також як відновити доступ до заблокованого кабінету читайте нижче.

Як увійти за номером телефону

Під час реєстрації користувачеві Фан Спорт надсилається номер рахунку (ID) та пароль, які потрібні для входу на сайт. Щоб відкрити доступ до особистого кабінету Fansport за телефонним номером, потрібно:

  1. Відкрити головну сторінку сайту букмекерської контори, натиснути на зелену кнопку «Вхід» у Фан Спорт у верхній частині сторінки.
Кнопка авторизації на сайті
Розташування кнопки для початку входу у профіль клієнта
  1. Вибрати у формі, що відкрилася, телефонний спосіб. Для цього необхідно натиснути на піктограму трубки після того, як відкриється вікно «авторизація».
Форма авторизації за номером телефона
Расположение кнопки для прохождения авторизации по мобильному телефону или почте
  1. Заповнити рядок потрібним номером.
  2. Ввести пароль, отриманий під час реєстрації на Fansport. Щоб не помилитися у шифрі паролю, можна натиснути на піктограму закресленого ока. Так користувач буде бачити що саме він вводить.
  3. Коли дані введені, натисніть на зелену кнопку «Увійти» на Фан Спорт.
  4. Крім того, кнопка «Запамʼятати» збереже введені дані й користувачеві більше не буде потрібно щоразу вводити логін і пароль вручну.

Якщо не вдається знайти або згадати комбінацію паролю, його можна відновити за посиланням у цьому вікні. Для цього необхідно натиснути на кнопку «Забули пароль?».

Якщо у вас ще немає акаунту, потрібно пройти реєстрацію у Фан Спорт. Ми детально про це розповіли в окремій статті.

Електронною поштою

Щоб увійти на Фан Спорт через e-mail, потрібно також відкрити головну сторінку і натиснути на кнопку «Увійти». Далі слідуємо алгоритму:

  1. У формі входу натискаємо на значок конверта у першому рядку праворуч.
Розташування кнопки активації профіля за поштою
Зміна форми авторизації на сайті на спосіб з використанням пошти
  1. Вписуємо в рядок адресу електронної пошти.
  2. Нижче у спеціальне поле вводимо пароль. Тут теж можна відкрити перегляд того, що вводиться у вигляді паролю.
  3. Натискаємо на поле «Увійти», щоб попасти на Фан Спорт.
  4. Як і під час авторизації по номеру телефону, дані користувача можна зберегти, поставивши галочку у відповідному віконечку.

При втраті пароля в цьому випадку відновити його можна за тією ж електронною адресою.

За допомогою соцмереж

Якщо раніше реєстрація у Fansport проводилася через соціальну мережу, для входу в особистий кабінет виконайте такі дії:

  1. Після натискання на кнопку «Увійти» та виберіть вхід у Фан Спорт через Telegram (іншої альтернативи наразу немає).
Кнопка авторизації через Телеграм
Зміна форми авторизації на сайті на спосіб їх використання соціальних мереж
  1. Буде виконано перехід на сторінку соціальної мережі Телеграм, де потрібно підтвердити намір увійти даним способом.
  2. Після цього необхідно ввести номер телефону та натиснути на поле «Далі».
  3. Після натискання на кнопку підтвердження вхід до особистого кабінету Фан Спорт відбудеться автоматично.

Якщо авторизація пройшла без проблем, клієнт букмекерської контори Fansport може користуватись функціоналом особистого кабінету у повному обсязі.

Вхід через додаток на Андроїд

Для зручності користування послугами букмекерської контори на мобільних пристроях букмекер Фан Спорт випустив мобільний додаток, адаптований для ґаджетів з операційною системою Android. 

У загальнодоступних маркетплейсах його немає, але завантаження передбачено на офіційному сайті Фан Спорт. Завантажити його можна клікнувши на іконку зі смартфоном «Мобільні додатки» прокрутивши вниз офіційну сторінку Fan Sport.

Виберіть опцію завантаження додатку для Андроїд, скачайте apk-файл та встановіть його. Як скачати Фан Спорт на Android.

Кнопка на скачування мобільного додатка
Кнопка для скачування мобільного додатка на телефон

Коли програму встановлено, для входу в обліковий запис Fan Sport потрібно виконати наступне:

  1. Відкрити програму на мобільному гаджеті, перейти в меню за значком у правому верхньому кутку (три паралельні лінії) та зі списку вибрати функцію «Вхід» у Фан Спорт.
  2. Якщо реєстрація проходила через електронну адресу, вводимо її у перше поле у ​​формі, що відкрилася, нижче – пароль.
  3. Якщо основним способом реєстрації на Fansport був номер телефону, тиснемо на значок смартфона праворуч від рядка, вводимо цифри та комбінацію пароля в нижньому полі.
  4. Далі залишається тільки натиснути на кнопку «Увійти», щоб попасти на Фан Спорт.

Після авторизації відкривається особистий обліковий запис із можливостями поповнення рахунку, участі у ставках на спортивні події, акціях та іншими функціями. Всі доступні у меню функції будуть описані нижче.

Огляд функціоналу особистого кабінету

На перший погляд, головні сторінки букмекерської контори Фан Спорт дещо відрізняються у десктопній та мобільній версії. Однак функції залишаються ідентичними в обох варіантах. Якщо порівняти наповнення особистого кабінету Fansport у повній версії порталу та в мобільному додатку, то тут простежуються наступні особливості.

У будь-якій версії сайту є:

  • Лінія. БК пропонує гравцям можливість зробити ставки у Фан Спорт на різноманітні види спорту, події або змагання. Ви можете зіграти на вашу улюблену команду або спортсмена перед початком матчу або під час його тривалості.
  • Лайв. Тут можете займатися онлайн-ставками на спортивні події, які вже розпочалися. Fansport надає вам можливість стежити за розвитком подій у реальному часі та робити ставки на основі актуальної інформації.
  • Промо. Містить різноманітні акції, бонуси та пропозиції, які надаються гравцям. Ви можете знайти тут різні привітальні бонуси від Фан Спорт, безкоштовні обертання на слот-машини, лотереї, турніри й інші вигідні акції, які можуть збільшити ваші шанси на виграш або надати інші переваги.

Вхід у Фан Спорт з мобільного додатка відкриває ті ж можливості, що й у комп’ютерній версії букмекера, проте при вході через ПК та відкритті розширених можливостей особистого кабінету можна прив’язати номер телефону (якщо це не було зроблено раніше), встановити двофакторну автентифікацію, редагувати особисті дані у повній анкеті. Відгуки офіційних користувачів Фан Спорт дозволяють краще зрозуміти роботу кожного з ресурсів компанії.

Як відновити доступ

Якщо не вдається згадати пароль від облікового запису Фан Спорт або збережені окремо дані були втрачені, сервіс дозволяє швидко їх відновити. Для цього достатньо скористатися функцією «Забули пароль» у вікні входу до особистого кабінету. 

Щоб розпочати процедуру відновлення, потрібно виконати наступні кроки:

  1. Натиснути кнопку «Увійти» на Фан Спорт.
  2. Натиснути на поле «Забули пароль?».
Кнопка відновлення пароля
Кнопка відновлення пароля, щоб відновити обліковий запис
  1. Вибрати спосіб відновлення: електронною поштою або за номером телефону.
Відновлення облікового запису
Відновлення облікового запису через мобільний телефон
  1. Далі ввести відповідні дані. 
  2. Після цього від Fansport надійде лист або СМС з подальшими інструкціями, яким необхідно слідувати.

У цій формі передбачена функція створення нового пароля. Нею можна скористатися, якщо попередні способи не допомогли.

Увійти на сервіс БК Фан Спорт можна різними способами, як з персонального комп’ютера, так і через мобільний додаток. Для цього необхідно зареєструватися в Фан Спорт за номером телефону, електронною поштою або через соціальну мережу Телеграм. Після цього потрібно ввести дані, отримані під час реєстрації, а також отриманий пароль від особистого кабінету. 

Однак тільки після ідентифікації одним із зазначених вище способів користувач отримує повний доступ до функцій облікового запису Fansport. Лише після цього він зможе робити ставки на спорт та відвідувати казино, вводити й виводити кошти.

FAQ

Як виконати вхід у БК Фан Спорт, якщо сайт заблоковано?

Якщо сам сайт заблоковано, то необхідно скористатися дзеркалом – альтернативним посиланням на букмекерську контору. Через дзеркало Фан Спорт можна легко увійти до особистого кабінету будь-яким зручним способом: пошту, телефон чи соцмережу. Обійти блокування допоможе ще й встановлення мобільного додатку.

Як підвищити безпеку особистого кабінету?

Підвищити безпеку особистого кабінету Фан Спорт допоможе увімкнення двофакторної ідентифікації. Крім цього, бажано створити надійний багато символьний пароль та ні в якому разі нікому не повідомляти персональні дані (логін і пароль).

Анастасія Перекупко

Автор: Перекупко Анастасія

Займаюся беттінгом понад три роки. Безпосередньо працювала з кількома українськими букмекерськими конторами та знайома з усіма аспектами їхньої роботи. Якщо у вас є питання стосовно ставок на спорт, я з радістю допоможу.

Залишити відповідь

one × 2 =