in

Як робити ставки у Фан Спорт

Фан Спорт – міжнародний букмекер, який працює по ліцензії Кюрасао. Ми розкажемо, як зробити ставку в Фан Спорт, розберемо особливості реєстрації, поповнення рахунку та виводу коштів в БК Fansport.  

Реєстрація

Укладати парі на спортивні події можуть лише зареєстровані користувачі. Створити акаунт можна через браузер або мобільний додаток Фан Спорт. Для цього необхідно:

  1. Натиснути на кнопку «Зареєструватися».
  2. Вибрати варіант реєстрації: телефоном, через email чи соцмережі.
  3. Вказати контактні, особисті дані та пароль.
  4. Обрати країну та валюту.
  5. Вказати промокод fan_214 і натиснути на «Зареєструватися».

Детально про реєстрацію у Фан Спорт.

Вікно реєстрації
Реєстрація за телефоном, email чи соцмережами.

Після реєстрації в БК Фан Спорт ми рекомендуємо прив’язати номер телефону та email до облікового запису. Також потрібно буде вказати особисті дані: ім’я, прізвище, країну, місто проживання. Без цих даних гравець не зможе вивести кошти. 

Ідентифікація в букмекерській компанії Fansport не обов’язкова. Зазвичай користувачів просять надати документи лише при виводі значних сум чи для перевірки законності коштів. Для укладення парі достатньо простої реєстрації.   

Поповнення рахунку

Перед тим, як зробити ставку Фан Спорт, необхідно поповнити рахунок. Бетторам доступні електронні гаманці, криптовалюти та популярні платіжні системи, наприклад, Skrill та Neteller. Щоб поповнити рахунок, спочатку треба виконати вхід в Фан Спорт.

Інструкція з поповнення рахунку Fansport:

  1. Після авторизації натиснути на зображення плюса поряд з балансом.
  2. Вибрати платіжну систему.
  3. Вказати суму поповнення, реквізити й підтвердити транзакцію.
Депозит в Фан Спорт
Перехід до розділу поповнення рахунку.

Кошти надійдуть на рахунок миттєво. Букмекер Fansport не стягує комісію за переказ коштів, однак платіжні системи можуть встановлювати тарифи за транзакції.

Як зробити ставку

  1. Обрати подію. Щоб зробити ставку Фан Спорт, необхідно вибрати спортивну подію. На головній сторінці відображені найпопулярніші матчі. За замовчуванням вибрані Live-події.
Розділ Live Фан Спорт
Одразу гравець побачить події в форматі Live.

З головної сторінки Fansport можна перейти до розділів с подіями в прематчі та кіберспорті. У верхній частині сторінки розташований блок фільтрів за видом спорту.

Види спорту на Фан Спорт
Фільтр подій за видами спорту.

Після вибору, наприклад, футболу, відкривається сторінка з чемпіонатами та лігами.

Вибір чемпіонатів та ліг.
Фільтр матчів за чемпіонатами та лігами.

Таким чином можна знайти всі івенти за видом спорту та лігою. Також беттори можуть скористатися пошуком по подіях. Для цього потрібно тапнути на зображення лупи в правому верхньому кутку.

Пошуковий рядок
Хедер додатку з пошуковим рядком.

Ввести назву команди або ім’я спортсмена чи вибрати один з популярних запитів. Після цього відбудеться автоматичний перехід на сторінку з усіма пов’язаними з запитом подіями.

Пошук матча в Фан Спорт
Пошук події за назвою команди чи іменем спортсмена.
  1. Обрати тип ставки. У режимі попереднього перегляду гравцю доступні тільки стандартні ринки БК Fansport: перемога, нічия, подвійний шанс. Якщо ці варіанти влаштовують, достатньо просто тапнути на один з них.
Стандартні ринки подіїї
Стандартні ринки можна обрати одразу.

Щоб вибрати серед додаткових ринків, необхідно перейти на сторінку події.

Додаткові ринки
Весь розпис на подію в Фан Спорт.

Після вибору події і результатів необхідно додати його в купон.

Кнопка для додавання в купон
Кожну подію треба додавати в купон за допомогою цієї кнопки.
  1. Налаштувати купон. Далі рекомендовано зайти в налаштування та вибрати дії при зміні коефіцієнта. Також тут можна налаштувати Push-повідомлення та відображення швидких ставок.
Налаштування купона
Ми рекомендуємо вибрати автоматичні дії у разі зміни коефіцієнтів.

В купоні потрібно вказати суму парі і тапнути на кнопку «Поставити».

Кнопка Поставити
Після натискання кнопки купон буде сформовано.

Після завершення події відбудеться розрахунок парі. У вдалому випадку гравець отримає суму ставки, помножену на коефіцієнт. Вище ми розглянули ординар, тобто ставку на один результат однієї події. Але букмекер Фан Спорт пропонує 10 видів парі. Однією з найпопулярніших ставок є експрес.

Експрес ставка. Таке парі передбачає прогнози на декілька спортивних подій в одному купоні. Для виграшу гравцю потрібно вгадати результати кожної події в купоні. Якщо один з прогнозів виявиться невдалим, вся ставка програє. 

Коефіцієнти в експресі перемножуються, тому можливий виграш значно більший ніж в ординарі. Щоб поставити експрес, необхідно додати в один купон 2 або більше події.

Експрес ставка в Фан Спорт
Приклад купона з експресом в Фан Спорт.

Купон в Fansport оформлюється так само, як у випадку з ординаром. Розрахунок відбувається після завершення всіх подій.  

Система. Це декілька експресів в одному купоні. Щоб оформити систему, необхідно додати мінімум три результати до купону, а потім вибрати відповідний тип парі з переліку у верхній частині купона.

При умові вибору трьох подій в купоні доступний лише один формат система – 2/3. Це означає, що будуть зібрані 3 експреса по 2 події в кожному. Сума парі буде розподілена рівно між експресами. Система залишає гравцю шанс на помилку. Гравець отримує виграш за кожен вдалий експрес, а не за всю систему. Коефіцієнти в системі трохи нижче ніж в експресі, але шанс на виграш вище.

Ставка Система в Фан Спорт
Приклад купона з системою в Фан Спорт.

Також користувачі можуть зробити ставку Фан Спорт наступних типів:

  • Лаки.
  • Ланцюжок.
  • Патент.
  • Мультиставка.
  • Умовна.
  • Антиекспрес.
  • Поодинокі.       

По суті, вони є підвидами експресів та систем з деякими додатковими правилами.

Як вивести гроші

Для виводу коштів з рахунку Fansport необхідно:

  • Перейти в меню, потім в налаштування та вибрати пункт вивести з рахунку.
  • Вибрати платіжний засіб.
  • Ввести суму та підтвердити переказ.

Зазвичай вивід в БК Fansport відбувається протягом 15 хвилин, рідше – до години. При виникненні підозри у відмиванні грошей чи законності походження коштів, виплату можуть затримати на 2-3 дні для перевірки. Гравцям доступні ті самі платіжні системи, що і для внесення депозиту.

Як вивести гроші Фан Спорт
Заявка на виплату коштів на рахунок Neteller.

Акції та бонуси

Букмекер Fansport пропонує новим користувачам вітальний бонус на перший депозит до 3000 гривень. Щоб отримати бонус, потрiбно:

  • Зареєструватися на офіційному сайті чи в додатку Фан Спорт.
  • Прив’язати номер телефона до аккаунта.
  • Вказати всі дані в профілі.
  • Поповнити рахунок на суму від 25 гривень.

На рахунок надійде сума поповнення +100% бонусних коштів. Щоб відіграти бонус, необхідно укласти парі на суму в 5 разів більше ніж сам бонус. У розрахунок ідуть лише експреси на три події з коефіцієнтами не нижче 1.40.

Бонуси Фан Спорт
Сторінка з бонусами в додатку Фан Спорт.

Правила букмекерської контори Фан Спорт

Основні правила Fansport:

  • До гри допускаються лише повнолітні особи.
  • Мінімальна сума поповнення рахунку складає 25 гривень.
  • Мінімальна ставка – 5 гривень.
  • Одна особа може зареєструвати лише один акаунт в БК Fansport . Якщо служба безпеки виявить декілька облікових записів на одного користувача, то заблокую кожен з них.
  • Букмекер Fansport залишає за собою право відмовити в укладенні парі без пояснення причин.
  • В суперечливих ситуаціях строк виплати гравцю може бути збільшений до 30 діб.
  • В разі технічних чи інших помилок при укладенні парі букмекер може розрахувати їх за коефіцієнтом 1.    

Заради вітальних бонусів деякі гравці намагаються створити кілька облікових записів в одній БК. Це порушення призведе до блокування акаунтів. Внаслідок цього гроші на всіх рахунках Fansport будуть заморожені. Тому ми не рекомендуємо займатися бонусхантінгом.

Як робити ставки у БК Фан Спорт?

Щоб зробити ставку в Фан Спорт, потрібно зареєструватися в мобільному додатку чи на сайті БК. Поповнити рахунок, за допомогою фільтрів чи пошукового рядка знайти спортивну подію. Додати один чи декілька результатів до купона, вибрати тип ставки, вказати суму та підтвердити парі.

Як зробити ставку в Фан Спорт з телефону?

Користувачі можуть встановити мобільний додаток Fansport для смартфонів з Android чи користуватися мобільною версією. Укладення парі відбувається так само, як і десктопній версії сайту. Беттору потрібно знайти подію, додати результати в купон, вказати суму і підтвердити ставку.  

Чи можна робити ставки на Fansport без верифікації?

Верифікація не є обов’язковою умовою для гри в БК Фан Спорт. Достатньо зареєструватися та поповнити рахунок. Адміністрація букмекерської контори може запропонувати пройти верифікацію лише при виводі коштів.  

Автор: Сергій Трубіцин

Люблю спорт, пишу про спорт. Працюю в сфері беттингу та гемблнігу трохи більше 4 років. Пишу огляди на букмекерські контори та казино. Мета роботи в команді newstavka.com.ua - створення експертного контенту на тему ставок для українського користувача.

Залишити відповідь

fourteen + 12 =