in

Фан Спорт: реєстрація у букмекерській конторі

Це довідкова інформація, а не реклама. Ми рекомендуємо грати виключно у легальних букмекерських конторах.

Реєстрація у букмекерській конторі ФанСпорт – це простий і швидкий процес, який дозволяє вам отримати доступ до всіх можливостей сайту. Ви можете обрати один із трьох способів реєстрації: за телефоном, через email або через Телеграм. Також ви можете зареєструватись через мобільний додаток для Андроїда або Айфону.

Увага, це нелегальна в Україні букмекерська контора. Якщо ви з України, то після кліку по кнопці ви перейдете до однієї з легальних українських БК.

У цій статті ви знайдете інструкції, як зареєструватися на сайті ФанСпорт та як обрати бонус за перший депозит. Також ми розкажемо вам про переваги та недоліки реєстрації Фан Спорт, щоб ви могли якнайшвидше створити акаунт у букмекерській конторі Fansport.

Варіанти реєстрації у ФанСпорт

  • За телефоном. Ви вказуєте свій номер телефону, валюту рахунку та отримуєте код підтвердження з SMS. Потім ви придумуєте пароль і завершуєте реєстрацію.
  • Через email. Ви вводите свою електронну пошту, країну проживання, місто, ім’я та прізвище, валюту рахунку та пароль. Потім ви перевіряєте свою пошту і підтверджуєте реєстрацію.
  • Через соцмережі. У 2023 році букмекер Fansport не пропонує жодної соцмережі, лише реєстрацію через Телеграм. Ви обираєте Телеграм і натискаєте на його логотип. Потім ви дозволяєте доступ до вашого профілю й автоматично створюєте акаунт.
кнопка реєстрації

Реєстрація за номером телефону

Щоб зареєструватись у букмекерській конторі Фан Спорт за номером телефону:

  1. Натиснути на жовту кнопку «Реєстрація» у верхньому правому кутку головної сторінки сайту ФанСпорт.
  2. Ввести номер, вислати СМС на нього, обрати валюту, ввести промокод і код підтвердження з СМС, натиснути «Підтвердити».
  3. Обрати тип бонусу від Fansport: спорт, казино, або відмовитись, натиснути на кнопку «Зареєструватися».
поля для заповнення при реєстрації телефоном

Коли я тестував реєстрацію Fansport телефоном, були затримки з надходженням СМС. Причому якщо ти не отримав повідомлення, то можеш вислати його знову. Я так і зробив, отримав код та ввів, а він не підійшов. Це трапилось, тому що БК очікувала, що я введу новий код, а мені тільки надійшов старий.

Якщо вам не надходить код, рекомендую зачекати та не висилати новий, щоб не було плутанини з кодами.

Врешті через плутанину з СМС мені не вдалось зареєструватись за номером телефону, Тож рекомендую інший спосіб реєстрації у Фан Спорт.

Реєстрація через email

Щоб зареєструватись у букмекерській конторі ФанСпорт через email:

  1. Перейти на сторінку реєстрації Фан Спорт.
  2. Обрати з запропонованих способів реєстрації «За Email».
  3. Обрати країну, регіон (область), місто, валюту. Ввести електронну адресу, а також повне ім’я, номер телефону, пароль, промокод.
  4. Обрати бонус Fansport та натиснути «Зареєструватися».

Після цього ви отримаєте лист з підтвердженням на свою електронну адресу. Вам потрібно буде перейти за посиланням у листі, щоб активувати свій обліковий запис.

поля для заповнення для реєстрації по Email

Реєстрація у ФанСпорт відрізняється від інших БК тим, що не потрібно ставити галочку, погоджуючись з умовами. Ви автоматично погоджуєтесь з ними, якщо реєструєтесь у Fansport.

Реєстрація через Телеграм

Зареєструватись у букмекерській конторі Фан Спорт через соціальні мережі українці не можуть. Але можна створити акаунт за допомогою Телеграма:

  • Крок 1: Перейти на сторінку реєстрації Фан Спорт і обрати спосіб реєстрації за допомогою соціальних мереж або месенджерів.
  • Крок 2: Вкажіть валюту, країну та бонус. Натисніть кнопку Зареєструватись.
форма реєстрації через соцмережі та месенджери
  • Крок 3: Вас перенаправить на сторонній сайт, де треба натиснути «Увійти через Telegram».
авторизація через Телеграм
  • Крок 4: Вас перенаправить на сайт Телеграму. Вкажіть свій телефон та авторизуйтесь.
логін у Телеграм

Ваш обліковий запис буде пов’язаний з Телеграмом, тому вам не буде потрібно запам’ятовувати пароль або логін.

Мені не сподобалась ідея входити у Телеграм через стороннього бота. Ще й телефон все одно потрібно вводити. Тому я обрав реєстрацію у Fansport через Email. Це виявився найоптимальніший варіант.

Реєстрація з мобільного додатку

Щоб зареєструватись у букмекерській конторі ФанСпорт з мобільного додатку, вам потрібно:

  • Крок 1: Завантажити додаток Фан Спорт на свій смартфон або планшет з сайту букмекера, якщо у вас Андроїд, або App Store для Айфону. 

Додаток на Андроїд ви можете скачати на сайті БК Фан Спорт. Букмекер запропонує завантажити його, коли ви зайдете на сайт з телефону. У Google Play додатку Фан Спорт немає, як і додатків інших букмекерських контор.

Все, що треба знати про Фанспорт на Андроїд від скачування до налаштувань, ми розповіли у окремій статті.

банер для завантаження додатку
  • Крок 2: Відкрити додаток Fansport і натиснути на кнопку «Реєстрація» у верхньому правому кутку екрана.
кнопка реєстрації у додатку
  • Крок 3: Обрати один з двох способів реєстрації: по номеру телефону, або повна.
два варіанти реєстрації у додатку
  • Крок 4: Ввести необхідну інформацію про себе: ім’я, країну, валюту тощо.

Реєстрація телефоном більш швидка – потрібно ввести номер, обрати валюту, ввести промокод, обрати бонус, погодитись з правилами, натиснути галочку.

Форма реєстрації по телефону

Повна реєстрація у Fansport складається з заповнення двох розділів: персональні дані, налаштування акаунту.

У персональних даних треба заповнити: прізвище, ім‘я, обрати країну, область, місто, вказати дату народження.

Поля для вводу персональних даних

У налаштуваннях акаунту Фан Спорт потрібно вказати валюту, електронну адресу, номер, пароль, промокод, тип бонусу. Також одразу можна підписатись на розсилку результатів ставок на електронну пошту. Обов‘язково треба погодитиссь з праилами БК Fansport та натиснути зелену галочку.

Пароль повинен бути не менше 8 символів, у ньому мають бути великі та маленькі літери й цифри, не повинен бути розповсюдженим, у ньму має бути менше 25% символів, що повторюються.

налаштування акаунту при повній реєстрації

Після цього ви отримаєте підтвердження від Fansport на свою електронну пошту або телефон. Вам потрібно буде перейти за посиланням або ввести код, щоб активувати свій обліковий запис.

Нюанс з додатком Fansport на Айфон – для України його немає у App Store. Але його все ж можна скачати, якщо змінити регіон на Кіпр. Техпідтримка ФанСпорт запевняє, що додаток не працює лише для України, а у інших країнах він є. Нам вдалось завантажити його, змінивши регіон облікового запису на Кіпр. Це потрібно зробити у налаштуваннях Apple ID.

Відповіді на питання

Скільки максимально бонусів я можу отримати за реєстрацію?

У букмекерській конторі Фан Спорт ви можете отримати бонус 100% від вашого першого депозиту до 100 євро або еквіваленту. 

Як встановити Андроїд додаток від Фан Спорт?

Потрібно завантажити арк-файл додатку з офіційного сайту Fansport, дозволити встановлення додатків з невідомих джерел у налаштуваннях свого смартфону, відкрити арк-файл і слідувати інструкціям на екрані.

Чи можна зареєструватись через додаток?

Так, ви можете пройти реєстрацію у Fansport одразу у додатку.

Avatar photo

Автор: Віталій Лазобко

Привіт! Мене звуть Віталік, мені 20. Футбол в моєму житті з самого дитинства, сам професійно займаюся ним вже 15 років, стежу за всіма новинами, результатами, чутками і трансферами в цьому виді спорту. З моїх статей можна дізнатися не тільки найсвіжішу і актуальну інформацію зі світу футболу, але також знайти для себе нові цікаві факти про футболістів, тренерів або футбольні клуби, яких до цього не знали )

Залишити відповідь

18 − sixteen =