in

Як видалити акаунт 1Він

Ситуації в житті бувають різні, і іноді клієнти 1Win можуть захотіти припинити співпрацю з компанією та видалити свій обліковий запис. Можливо, гравець знайшов нове місце для ставок на спорт, а може взагалі вирішив попрощатися з беттингом. У будь-якому разі виникає питання про те, як видалити акаунт 1Win, захистивши свої особисті дані. Далі представлена тільки офіційна інформація, яка допоможе справитися з цим завданням.

Як видалити акаунт – інструкція

Цей букмекер не передбачає самостійного видалення або блокування облікового запису користувачем. Тобто, в особистому кабінеті немає кнопки, за допомогою якої клієнт може самостійно видалити свій профіль. Навіть у правилах букмекера немає відповідного розділу. 

Тому головна теза всього цього матеріалу – самостійно 1win видалити акаунт неможливо. Але не варто засмучуватися, є способи, за допомогою яких можна заблокувати свій обліковий запис.

Треба звернутися з таким проханням до служби підтримки компанії. Для цього необхідно виконати наступні дії:

  1. Зв’язатися з саппортом 1Він будь-яким зручним способом.
Кнопка на відправку повідомлень технічній підтримці
Тут ви знайдете кнопку на відправку повідомлень технічній підтримці сайту
  1. Подати прохання про закриття облікового запису на офіційну пошту компанії [email protected].
  2. Вказати причини такого рішення.
  3. Дочекатися, доки адміністрація перевірить особисті дані клієнта та задовільнить запит.
Повідомлення клієнтів
Повідомлення клієнтів обробляються впродовж 5 хвилин після надходження

Це найкращий офіційний спосіб, як видалити ігровий акаунт з 1Win. Не рекомендуємо використовувати інший популярний спосіб блокування – порушення правила букмекерської контори 1win. Це дорога в один кінець, а також причина довічного блокування.

Коли можуть заблокувати акаунт

Букмекерська контора 1Win максимально відповідально відноситься до таких радикальних дій, як блокування аккаунту користувача. Перед тим, як прийняти відповідне рішення, команда служби безпеки та всі відповідальні особи ретельно вивчають ситуацію. 

Причиною блокування облікового запису користувача можуть стати такі неправомірні дії:

  • Відмова від проходження верифікації.
  • Надання неправдивої інформації.
  • Підозра у шахрайських діях.
  • Підозра в тому, що користувач може завдати шкоди букмекерській конторі та її системі.
  • Ставки на післягол.

У разі, якщо служба безпеки запідозрить користувача у вищеописаних діяннях, його обліковий запис може бути заблокований.

Детальний опис умов видалення аккаунта
Детальний опис умов видалення аккаунта. Видалення можливе лише за наявності підтвердження власника профілю.

Як заблокувати акаунт на деякий час

Компанія 1Win звертає увагу гравців на відповідальну гру і намагається зробити все можливе, щоб захистити клієнтів від ігроманії. Для цього часто застосовують обмеження доступу/блокування облікового запису на деякий період. Беттор самостійно може звернутися з таким проханням до служби підтримки користувача. 

Що потрібно зробити:

  1. Написати у саппорт компанії;
  2. Подати прохання на тимчасове обмеження доступу до облікового запису;
  3. Пояснити причини такого рішення;
  4. Дочекатися офіційного рішення.

Будьте готові, що доведеться почекати певний час. Компетентним у цьому питанні працівникам необхідний певний час для вивчення питання.

Як перестати грати в 1Win

Якщо клієнт не планує найближчим часом користуватися обліковим записом та робити ставки на спорт, не обовʼязково блокувати доступ до аккаунту. Можна просто перестати грати. При цьому рекомендується:

  • вивести усі доступні кошти з особистого ігрового рахунку;
  • поміняти в налаштуваннях номер телефону та адресу електронної пошти (оскільки вони привʼязані до облікового запису);
  • змінити логін та пароль (з метою захисту та підвищення безпеки).

Ще одна порада тим, хто бажає перестати грати в азартні ігри – відвідати рехаб. Достатньо перейти за посиланням та вибрати формат підтримки: форум, групове спілкування, звернення чи інше.

Рехаб для підтримки клієнтів
Підтримка людей, що залежать від ігор, на сайті Рехаб

Чи можна створити новий акаунт

Компанія 1Win максимально лояльна до своїх клієнтів, однак вона надзвичайно суворо та без жодних винятків дотримується встановленого регламенту та правил. Однією із головних умов співпраці з букмекером є заборона на мультиаккаунтинг. Тобто гравцеві заборонено створювати додаткові дублікати власного облікового запису. За порушення цього правила передбачено блокування користувача. 

Ні в якому разі не варто створювати новий аккаунт. Навіть якщо виникли якісь проблеми з актуальним аккаунтом, краще звернутися до служби підтримки та офіційно і в межах правил букмекера вирішити їх. 

Пам’ятайте, що для функціонального використання профілю потрібно проходити верифікацію 1Він (ідентифікацію особистості), надавши офіційні документи. Тому перехитрити адміністрацію не вдасться. За підозру у неправомірних діях усі профілі будуть заблоковані.

Відповіді на питання

Яким чином можна видалити акаунт в 1Win?

Потрібно звернутися до служби підтримки. Напишіть лист на офіційну електронну пошту [email protected], вкажіть причину такого рішення та дочекайтеся відповіді з конкретними інструкціями.

Чи є можливість самостійно заблокувати свій акаунт в 1Win?

З питань відключення доступу та блокування облікового запису необхідно звернутися до сапорту. В особистому кабінеті встановити ці налаштування не вдасться.

Чи буде акаунт заблокований в 1Win у разі його невикористання?

Блокують аккаунт тільки за порушення правил співпраці з компанією та за підозри в шахрайстві. Блокування облікового запису, зазвичай, не відбувається, якщо клієнт просто ним не користується.

Які причини можуть призвести до блокування акаунта в 1Win?

Є низка причин, чому 1Він блокує користувачів: підозра у шахрайстві, мультиаккаунтинг, надання неправдивої інформації. 

Чи існує можливість відновлення акаунта після його блокування в 1Win?

Так, у певних випадках можна відновити заблокований аккаунт. Для цього варто звернутися до служби підтримки 1Він з відповідним проханням.

Анастасія Перекупко

Автор: Перекупко Анастасія

Займаюся беттінгом понад три роки. Безпосередньо працювала з кількома українськими букмекерськими конторами та знайома з усіма аспектами їхньої роботи. Якщо у вас є питання стосовно ставок на спорт, я з радістю допоможу.

Залишити відповідь

4 × two =