in

Верифікація в 1Він: інструкція

Верифікація в 1Він – це перевірка особистості користувача, яка потрібна для підтвердження того, що гравець є повнолітнім, не має інших облікових записів в БК, використовує власні способи оплати при внесенні та виведенні коштів.

Я розповім, як пройти верифікацію в 1Win, навіщо вона потрібна та як правильно проходити ідентифікацію, щоб уникнути проблем.

Як пройти верифікацію

Щоб пройти верифікацію в 1Win, потрібно надіслати запрошені документи на електронну адресу служби підтримки. Лист потрібно відправити з електронної пошти, на яку зареєстрований аккаунт у букмекерській конторі 1Win. Про успішну верифікацію або необхідність додаткових документів користувач дізнається по електронній пошті.

Рекомендуємо проходити верифікацію та надсилати додаткові документи відразу після отримання відповідного запиту від 1Win. Букмекерська контора 1Він не встановлює конкретних строків перевірки особистості клієнта, але зазвичай верифікація займає не більше трьох днів.

Для чого необхідна верифікація

Букмекерська контора 1Win може провести перевірку в будь-який момент. Це частіше стосується великих виплат, підозрілих ситуацій недоброчесної гри або сумнівів у використанні облікового запису. Наприклад, не для гри на ставках, а з метою відмивання грошей.

правила бк 1win

Якщо ви відмовляєтесь від верифікації свого акаунту або надаєте неправдиву інформацію, то ваш акаунт може бути заблокований, а гроші, що залишилися на ньому, можуть бути конфісковані.

Ви можете детальніше ознайомитись з правилами використання гральних акаунтів та перевірки особистості клієнтів на офіційному сайті БК 1Win в розділі «Правила» – «Загальні умови та положення».

Документи для верифікації

Букмекерська контора 1Він формує окремий пакет документів, які потрібні для того, щоб верифікувати гравця. Зазвичай, щоб підтвердити свою особу, потрібно надати:

  • фотокопію паспорта,
  • довідку, що підтверджує твою адресу проживання (наприклад, виписка з банківського рахунку),
  • фото кредитної картки або знімок екрану з особистого кабінету в електронному гаманці.
правила бк 1він

Важливо подавати фотографії та скановані копії в хорошій якості, де інформацію можна легко прочитати.

Вирішення проблем

Більшість гравців успішно проходять верифікацію в букмекерській конторі 1Win без будь-яких проблем. Проте, у деяких випадках служба безпеки БК 1Win може відхилити заявку на верифікацію. 

Наші поради для їх вирішення:

  • Завантажуйте фото або робіть скріншот у хорошій якості, де інформація буде чітко читатися.
  • Переконайтеся, що всі ваші особисті дані, такі як ім’я, прізвище та дата народження, введені на сайті букмекера, відповідають даним у ваших документах.
  • Не намагайтесь надсилати неправдиву інформацію, використовувати чужі платіжні інструменти при депозитах та виплатах – це може призвести до блокування акаунту гравця.

Відповіді на питання

Коли відбувається верифікація в БК 1Win?

Зареєстровані клієнти можуть користуватися всіма можливостями сервісу букмекера 1Він одразу після реєстрації. Відділ безпеки 1Win має право у будь-який час запросити верифікацію особистості клієнта

Які документи необхідно надіслати для проходження верифікації в 1Він?

Для проходження верифікації в 1Він необхідно надіслати скан-копії паспорта та документ, що підтверджує адресу проживання (наприклад, рахунок за комунальні послуги)

Який час займає процес верифікації в 1Він?

Верифікація займає 1-3 доби після завантаження скану aбo фoтo документу

Михайло Пономарьов

Автор: Михайло Пономарьов

Експерт у сфері ставок та спорту з багаторічним досвідом у галузі, починаючи з наземних кас букмекерських контор. Колишній спортсмен, завдяки чому глибше розумію тонкощі спортивних змагань, що дозволяє робити обґрунтовані прогнози та ставки. Володію високим рівнем знань про букмекерські контори та стратегії ставок.

Залишити відповідь

twelve − nine =