in

Як видалити акаунт Фавбет – робоча інструкція

Якщо одного разу вам на думку прийде бажання видалити свій акаунт букмекерської контори Фавбет – цей матеріал станеться вам в нагоді. Попереджаємо одразу, що для цього вам потрібно бути дуже наполегливим, адже в особистому кабінеті «Фавбет» ви не знайдете кнопки «Видалити акаунт», або щось подібне (спойлер). 

В цьому матеріалі ми розкажемо вам повний шлях того, що необхідно зробити для видалення акаунта «Фавбет». Якщо у вас немає часу все читати, а бажання видалити акаунт зашкалює – гортайте сторінку донизу і побачите прості дії, які необхідно зробити для прощання з «Фавбет» (але ми цього не рекомендуємо:)). 

Як звернутись у підтримку

Якщо ви виконаєте вхід у БК Фавбет та натиснете лівою кнопкою мишки на ваш профайл, ви побачите випадаючий список, в якому можете обрати Support 24/7 і далі зручний для вас канал комунікації з представником «Фавбет». Ми обирали другу іконку – Support 24/7. 

де натиснути щоб відкрити чат

Після цього ви можете написати ваше звернення до оператора, який вам відповість за декілька секунд.

як написати у чат Фавбет

І тут може початись найцікавіше! Вам необхідно набратись терпіння і бути привітним в спілкуванні. Представники «Фавбет» дуже піклуються про те, щоб ви залишались їхніми клієнтами і отримували різні бонуси та задоволення від ставок. Тому просто так не розкажуть вам як видалити акаунт «Фавбет». 

Нас декілька разів запитували стосовно цього рішення. І я впевнений, якщо у вас будуть реальні причини для видалення акаунту – оператори чату «Фавбет» дуже професійно пропрацюють ваші заперечення і може щось цікаве вам запропонують 🙂

Коли ваша наполегливість візьме гору над оператором «Фавбет», ви отримаєте той самий список простих дій для видалення акаунту.

Як видалити акаунт

Вам необхідно звернутись на електронну пошту [email protected], з наступними даними: 

  1. Номер ігрового рахунку або логін.
  2. Скан або фотографії паспорта власника акаунта (всіх заповнених сторінок чи ID карти з двох сторін) АБО Секретне питання та відповідь на секретне питання.
  3. Письмове звернення з проханням про обмеження доступу із зазначенням логіна, ПІБ і причини. 

Також працівники «Фавбет» повідомляють, що повторне створення аккаунта заборонено. Ми написали детальну статтю про реєстрацію у Favbet.

Наша переписка із службою підтримки Favbet

чат підтримки
чат з оператором
Михайло Пономарьов

Автор: Михайло Пономарьов

Експерт у сфері ставок та спорту з багаторічним досвідом у галузі, починаючи з наземних кас букмекерських контор. Колишній спортсмен, завдяки чому глибше розумію тонкощі спортивних змагань, що дозволяє робити обґрунтовані прогнози та ставки. Володію високим рівнем знань про букмекерські контори та стратегії ставок.

Залишити відповідь

5 + nineteen =