in

Додаток для Windows від БК 1Win: як скачати та встановити

БК 1Win не має української ліцензії, але це в якійсь мірі можна вважати плюсом, тому що вона не знімає 20% податку при виводі коштів.

Ми детально розглянемо, як завантажити додаток для Windows 1Він на комп’ютер, оцінимо його дизайн і функціональність, а також пояснимо як додаток допоможе вам зареєструватися, зробити ставки і вивести кошти.

Як скачати та встановити додаток для Windows

Більшість користувачів роблять ставки через веб-браузер з десктопной версії сайту БК 1Він. Гравці, які обирають додаток для Windows 1Він, відзначають наступні переваги: більш швидка робота програмного забезпечення, додаток споживає менше інтернет-трафіку, можливість доступу до аккаунту в будь-який час без використання дзеркал.

Щоб скачати додаток 1Win для Windows:

  1. Перейдіть на офіційний сайт БК 1Win. Якщо вашим провайдером заблокований доступ до сайту, перейдіть на сайт за допомогою дзеркала 1Він.
  2. В правому верхньому куті натисніть «Додаток для Windows»
Кнопка Додаток 1Win для Windows
  1. У відкрившомуся вікні натисніть кнопку «Встановити».
Кнопка встановлення додатока 1Win для Windows
  1. Додаток для Windows 1Він автоматично буде встановлено в папку вашого браузера і відкриється в новому вікні. На робочому столі з’явиться ярлик 1Win.

Букмекерська контора 1Він також пропонує своїм гравцям завантажити додатки на мобільний телефон. Читайте як завантажити додаток 1Win на Android або додаток 1Він на iPhone.

Реєстрація в додатку 1Win

Якщо у вас вже є обліковий запис в БК 1Він, вам не потрібно заново реєструватись через додаток для Windows. Ви можете просто увійти в свій особистий кабінет 1Win натиснувши кнопку «Вхід».

Якщо облікового запису у вас немає, для реєстрації в 1Win через додаток для Windows виконайте слідуючі дії:

  1. В правому верхньому куті натисніть кнопку «Реєстрація».
Кнопку «Реєстрація» в додатку 1Win
  1. Виберіть швидку реєстрацію або реєстрацію через соц мережі.
  2. Для швидкої реєстрації через додаток для Windows оберіть валюту рахунку, введіть номер телефону, електронну адресу, придумайте пароль, введіть промокод NEWSTAVKA, поставте галочку, що погоджуєтесь з правилами БК 1Він та натисніть «Зареєструватися».
Кнопку Швидка реєстрація в додатку 1Win
  1. Для реєстрації через соц мережі виберіть мережу, в якій у вас є аккаунт, виберіть валюту рахунку, введіть промокод NEWSTAVKA, поставте галочку що погоджуєтесь з правилами БК та натисніть кнопку «Зареєструватися». Вся інформація буде взята з вашого профілю в соц мережі.
Кнопку Реєстрація через соцмережі в додатку 1Win

Поповнення рахунку у додатку 1Він

Поповнити ігровий рахунок 1Win через додаток для Windows можна за допомогою: карток Visa/MasterCard, платіжних систем Piastrix, FK Wallet, Perfect Money, а також за допомогою криптовалют.

Депозит в 1Win через Visa/MasterCard

Для поповнення рахунку через додаток для Windows 1Він за допомогою карт Visa/MasterCard виконайте слідуючі дії:

  1. В розділі «Поповнення» оберіть «Переказ на карту» та потрібний вам банк. Введіть суму депозиту, не менше 300 гривень та натисніть кнопку «Продовжити».
Меню Поповнення в додатку 1Win
  1. Надішліть вказану суму на запропоновану картку для переказу, після чого натисніть Сплачено.
Меню підтвердження поповнення в додатку 1Win
  1. Ваш платіж буде зараховано протягом кількох хвилин.
  • Для поповнення рахунку за допомогою Piastrix, вам потрібно мати рахунок в даній платіжній системі. Якщо рахунку у вас немає, зареєструватись в даній системі ви можете на сайті wallet.piastrix.com. Можна вибрати валюту рахунку долар або євро. Виберіть платіжну систему Piastrix в меню Поповнення, введіть суму поповнення, не менше 50 гривень, та натисніть кнопку «Поповнити баланс».
  • Для поповнення рахунку за допомогою FK Wallet, вам потрібно мати рахунок в цій платіжній системі. Якщо рахунку у вас немає, зареєструватись ви можете на сайті fkwallet.com. Валюта рахунку може бути долар або євро. Виберіть платіжну систему FK Wallet в меню Поповнення, введіть суму поповнення, не менше 40 гривень, та нажміть кнопку «Поповнити баланс».
  • Для поповнення рахунку за допомогою Perfect Money, вам потрібно мати рахунок в цій платіжній системі. Якщо рахунку немає, зареєструватись в даній системі можна на сайті perfectmoney.is. Валюта рахунку може бути долар, євро або золото. Виберіть платіжну систему Perfect Money в меню Поповнення, введіть суму поповнення, не менше 50 гривень, та нажміть кнопку «Поповнити баланс».
  • Поповнити рахунок також можна за допомогою різних криптовалют, таких як: Bitcoin, Ethereum, Tether та інші. 

Виведення коштів у додатку 1Він

Вивести кошти з 1Win через додаток для Windows можна за допомогою: карток Visa/MasterCard, платіжних систем Piastrix, FK Wallet, Perfect Money, а також за допомогою криптовалют.

Для того щоб вивести кошти, потрібно перейти в меню Виведення коштів, для цього натисніть на іконку вашого профілю та нажміть «Виведення Коштів».

Кнопка Виведення коштів в додатку 1Win

Виведення коштів можливе тільки тим методом, за допомогою якого був здійснений депозит 

Меню Виведення коштів в додатку 1Win
  • Для виведення коштів за допомогою карт Visa/MasterCard: потрібно ввести номер картки за допомогою якої був зроблений депозит, ввести суму від 500 гривень та натиснути «Вивести». 
  • Для виведення на FK Wallet: потрібно ввести свій номер рахунку в платіжній системі, суму від 555 гривень, та натиснути «Вивести».
  • Для виведення на Perfect Money: потрібно ввести суму виводу від 240 гривень, номер вашого аккаунту Perfect Money, натиснути «Вивести».
  • Для виведення за допомогою криптовалют: потрібно вибрати бажану криптовалюту, ввести адресу вашого крипто гаманця та натисути кнопку «Вивести». Мінімальна сума виведення залежить від криптовалюти.

Як робити ставки в додатку 1Він

Через додаток 1Win для Windows можна робити прематч ставки та ставки в режимі Live. Для початку потрібно виконати вхід в 1Win.

Для ставок на матчі що вже почались, натисніть на кнопку «Live», в верхній частині додатку. 

Кнопка Live в додатку 1Win

Щоб зробити ставку, виберіть потрібний вам матч та натисніть на коефіцієнт вибраної вами події.

Live коефіцієнти в додатку 1Win

Ваше парі буде додано в купон ставок. Введіть суму ставки та натисніть кнопку «Зробити ставку».

Купон Live в додатку 1Win

Щоб зробити прематч ставку, натисніть кнопку «Лінія», в верхній частині додатку. 

Кнопка Лінія в додатку 1Win

Виберіть потрібний матч та натисніть на коефіцієнт вибраної вами події. Ваше парі буде додано в купон ставок. Можна вибрати одну або кілька подій. В залежності від кількості подій ставка може бути як ординар, так і експрес. В купоні ставок виберіть тип ставки, суму ставки та натисніть кнопку «Зробити ставку».

Купон Експресс в додатку 1Win

Мінімальна сума ставки становить 4 гривні. Максимальна сума залежить від вибраного виду спорту, події, чемпіонату. Чим статусніший турнір, тим більші ліміти.

Відповіді на питання

Які можливості додатку для Windows 1Він?

Додаток 1Він забезпечує високу швидкодію, економію трафіку, можливість постійного доступу до аккаунту без використання дзеркал. В додатку 1Win вам доступні всі можливості що і через браузер в десктопній версії сайту.

Де можна завантажити додаток для Windows 1Він?

Завантажити додаток можна з офіційного дзеркала сайту. Перейти на актуальне дзеркало можна через посилання на нашому сайті.

Avatar Newstavka

Автор: Юрій Мамчур

Спортивний редактор. В беттінгу більше 18 років. Знаю про беттінг більше ніж 95% звичайних гравців. Пройшов шлях від «попана» до професійного гравця. Працював майже з усіма букмекерськими конторами, які доступні українцям. Мета роботи на newstavka.com.ua — допомогти українцям у вивченні сфери беттінгу, та не допустити повторення ними моїх помилок.

Залишити відповідь

fifteen − 1 =