in

Макс Холлоуей – Арнольд Аллен: прогноз на UFC on ESPN 44

Чи виправданий хайп Арнольда? Або ж ми знову побачимо домінуючий виступ від Благословенного? Всі відповіді на NewStavka!

Черговий Fight Night очолить як мінімум видовищний, і як максимум близько-титульний поєдинок в напівлегкій вазі. Макс Холлоуей змушений знову приймати виклики небезпечних претендентів, чекаючи чергового шансу для зустрічі з «Вовком ». Його новий суперник – Арнольд Аллен, який представляє Англію. Розповідаємо, наскільки він небезпечний.

Арнольд Аллен

Арнольд Аллен показывает два средних пальца
Фото: twitter.com/Arnoldbfa/

Можна було б спертися на статистику, але тут це не зовсім доречно. 19-1 хоч і вражають, але рівень опозиції англійця викликає питання. З Юссуфом поєдинок вийшов складним, Хукера вимотала важка вагогонка, а Кеттер отримав травму коліна прямо під час поєдинку. По суті, Келвін і став лакмусовим папірцем для нового проспекту. Саме за останнім поєдинку найлегше оцінити шанси Аллена в майбутніому бою.

Арнольд хоч і забрав перший раунд, але очевидно поступався в швидкості і винахідливості. Так, він досить великий і потужний для цієї ваги, але питання до кардіо з кожним боєм стають гостріше. «Всемогутній» досить швидко починає «дихати», і втрачає в швидкості і серійності. 

Навіть в бою з Хукером після затяжної серії він був змушений взяти паузу. Саме витривалість повинна була зіграти важливу роль в поєдинку з Кеттером, проте травма вже в кінці першого раунду поставила хрест на планах останнього. Втім, навіть в тій ситуації Аллен не зміг провести сабмішен збентеженому опоненту.

Макс Холлоуей

Макс Холлоуэй в шлеме на тренировке
Фото: instagram.com/blessedmma/

Екс-чемпіона знають всі, представлення він не потребує. Головні питання до Макса перед прийдешнім боєм прості: чи є мотивація і чи є запас здоров’я? Те, що Благословенний став гірше – факт. Це варто визнати спираючись на крайні бої. Однак, потрібно брати до уваги і рівень суперників. 

Про Волкановскі можна взагалі не говорити, адже це криптоніт для гавайця. Просто є бійці, які стилістично вам незручні. А тепер додайте до цього те, наскільки великий сам по собі Алекс як боєць. Один поєдинок з Махачевим чого вартий.

З Яіром Холлоуей теж провів не найкращий бій. Перемога здобута, але отриманий урон, та й в цілому швидкість ветерана, викликають питання. Макс став статичніше, страждає точність його ударів, а захист все більше схожий на решето. І якщо раніше боєць легко це компенсував відповідними серіями, то зараз рівень його активності знизився.

Розбір Холлоуей – Аллен

Не варто в цьому бою принципово виділяти антропометрію. Обидва досить великі: Макс бере за рахунок зросту, Аллен – за рахунок габаритів. Холлоуей буде швидше і технічніше на руках, Арнольд же буде вицілювати і намагатися грати першим номером.

Серед навичок можна відзначити боротьбу англійця, проте захист Благословенного від тейкдаунов легендарний. Поєдинок буде проходити в стійці, і лише великі проблеми у одного з бійців можуть перевести його на канвас.

Ключ до перемоги Макса – його витривалість і кількість викидів ударів (7,24 за хвилину). Він в своєму стилі може і повинен передихати і переробити чергового суперника. Шанси Аллена в важких попаданнях і огріхах в захисті суперника. Серія потужних ударів англійця може стати вирішальною в першій половині бою.

Прогноз на бій Холлоуей – Аллен

Розглядаючи результати, варто вибрати перемогу Макса Холлоуея. Про це нам говорить, як мінімум, лакмус Кеттера. Якщо вже Келвін створював англійцю проблеми своєю швидкістю і технічністю, то гаваєць зробить це ще витонченіше.

Говорячи ж про коефіцієнти, більш привабливим виглядає варіант Тотал менше 4,5. Є відчуття, що Арнольд банально не готовий до п’яти раундів з точки зору витривалості. Однак цілком може апсетнуть вже не настільки мотивованого і зношеного екс-чемпіона в перших раундах важким ударом. Зіграємо більш цікавий коефіцієнт на дострокове завершення поєдинку.

Прогноз на бій: Тотал менше 4,5 раундів.

Михайло Попов

Автор: Михайло Попов

Спортивний аналітик та експерт у галузі ММА та боксу з більше ніж 10-річним досвідом в беттінгу. Мої знання та досвід дозволяють докладно аналізувати спортивні події та точно прогнозувати результати. Я надаю читачам глибокий аналіз та прогнози, щоб допомогти їм приймати розумні рішення у ставках.

Залишити відповідь

one × four =