in

Едсон Барбоза – Біллі Куарантілло: прогноз на UFC on ESPN 44

Чи зможе легендарний бразилець повернуться на переможний шлях? Оцінюємо шанс разом з NewStavka!

Едсон удостоївся виступити в співголовному бою вечора, і він цілком на це заслуговує. Ви тільки вдумайтеся – елітний ударник виступає в UFC з 2010 року! Його хайлайти відомі кожному фанату змішаних єдиноборств. Чого не можна сказати про його суперника – Біллі Куарантілло. Однак видовищність не завжди гарантує результат.

Отримайте у Фавбет бонус 4500 грн

Барбоза та новий виклик

Бразилець практично всю свою кар’єру виступав у легкій вазі, проте його прогалини в боротьбі так і не дозволили зачепитися за титульний шанс. Пізніше, коли в справу втрутився ще й вік, було ухвалено рішення про перехід у напівлегку вагу.

Очевидно, що вагоперегони даються Едсону нелегко, однак у провалах зважування він помічений не був. Ми лише змушені зазначити, що поряд зі своїм співвітчизником Жозе Альдо, Барбоза в новій вазі став тінню самого себе.

Барбоза возле граффити с его изображением
Фото: twitter.com/EdsonBarbozaJR

Насамперед, звісно, постраждала його витривалість. Бразилець тепер активний максимум два стартові раунди. Не можна не відзначити також зниження швидкості та потужності. Однак, усе це не завадило йому впевнено стартувати в новій вазі. Перемоги над Амірхані та Бургосом чітко окреслили титульні амбіції ветерана.

Усе по своїх місцях розставили поєдинки з проспектами ваги – Гікою Чікадзе та Брайсом Мітчеллом. Грузину вдалося довести, що його “кунг-фу” краще, а Брайс традиційно взяв контролем у партері. Зазначимо лише, що в поєдинках у своїй стихії, тобто в стійці, бразилець усе ще виглядає загрозою. Бургос і Чікадзе не дадуть збрехати.

Білли Куарантілло

Вік американця (34 роки) не дозволяє назвати його проспектом. Ба більше, це не дозволяють зробити і його результати.

Усі головні виклики в UFC на даний момент він програв. Такер і Бургос упевнено взяли своє, перестукавши менш майстерного опонента. У поєдинку з Бенітезом, Біллі і зовсім був вражений, хоча зміг перевернути результат на свою користь. Відзначимо також, що боєць бував у нокауті – сталося це ще за часів виступів в AFC.

Билли Куарантилло с американским флагом в руке
Фото: twitter.com/BillyQMMA

Проте на поєдинок із легендою він виходить після перемоги. Вікторія в бою з Ернандесом вийшла видовищною і несподіваною. Суперник жорстко бив Біллі протягом першої половини бою, проте американець на характері перетерпів штурм, а потім на фізиці зміг банально переламати опонента.

Куарантілло славиться своїм кардіо та постійним тиском. Він любить зарубатися і йти вперед навіть ціною пропущених ударів.

Розбір бою Барбоза – Куарантілло

Біллі поступатиметься в зрості та ричі. Куарантілло більше викидає, але й більше пропускає. Останнє особливо небезпечно в бою з такими ударниками, як Едсон.

Американець не зосереджений на захисті: його ноги та корпус відкриті для кіків. Він ітиме на Едсона, і намагатиметься різати кути. Однак це вдавалося далеко не всім. Біллі знову доведеться прийняти на себе пристойну кількість шкоди, але чи зможе він цього разу дочекатися свого моменту для відповіді?

За хорошого геймплану йому варто одразу ж переводити Едсона і робити ставку на вимотування опонента. Однак Куарантілло не був відзначений як хороший тактик або просто боєць із високим IQ. Не здивуюся, якщо він прийме правила гри Барбози і вирішить битися в стійці.

Прогноз Барбоза – Куарантілло

Для Едсона це останній шанс залишитися на рівні. Мотивація у бразильця повинна бути, це факт. Біллі стилістично не той боєць, який може створити не вирішувані проблеми для бразильця. Залишається лише питання кардіо та здатності Барбози тримати удар. Якщо він зможе уникати боротьби і зберігати свій темп бою, то він повинен забирати перемогу за очками. Коефіцієнт 2.50 вартий ризику.

Прогноз на бій: Перемога Едсона Барбози.

Михайло Попов

Автор: Михайло Попов

Спортивний аналітик та експерт у галузі ММА та боксу з більше ніж 10-річним досвідом в беттінгу. Мої знання та досвід дозволяють докладно аналізувати спортивні події та точно прогнозувати результати. Я надаю читачам глибокий аналіз та прогнози, щоб допомогти їм приймати розумні рішення у ставках.

Залишити відповідь

five × 3 =