in

Дастін Джейкобі – Азамат Мурзаканов: прогноз на UFC on ESPN 44

Чи витримає новий проспект напівважкої ваги тест досвідченим і розважливим Дастіном? Розбираємося разом із NewStavka!

«Стилі роблять бої» – це широко відома фраза. Цей поєдинок їй повністю відповідає, адже в октагоні ми побачимо яскравого фінішера і відвертого аутфайтера. Який стиль візьме гору цього разу?

Мелбет дає бонус 3000 грн

Дастін Джейкобі

Американець потрапив до UFC через відбірковий турнір Дани Вайта та відразу ж вийшов на значну безпрограшну серію. Щоправда, потрібно відзначити багато «але». 

Ледет на момент їхнього бою був уже «збитим льотчиком», Гришину, за фактом, Дастін програв (привіт суддям), а з Куцелабою поєдинок звів унічию. Проблема медійності Джейкобі цілком обґрунтована – це дуже нудний і розважливий боєць. Він не прагне завершити поєдинок достроково, уникаючи будь-яких ризиків.

Дастин Джейкоби
Фото: mmajunkie.usatoday.com

Судді часто обирають його сторону в спірних поєдинках. Але не минулого разу, де руку підняли все ж Халілу Раунтрі. У тому поєдинку Дастін міг оформляти впевнену перемогу, але занадто відверто тягнув час і не використав свої шанси. 

Що цікаво, після першої ж поразки промоушен вирішив перевірити реальні амбіції перспективного бійця. Адже в суперники він отримав хлопця з ударом і яскравими фінішами за плечима.

Азамат Мурзаканов

«Професіонал» повторює шлях свого майбутнього суперника. Він підкорив босів виступом на Dana White’s Contender Series, вирубавши Матеуса Шеффіла.

Через півроку, у першому ж поєдинку під егідою UFC, Азамат яскраво фінішував Тафона Нчакві. Поступаючись на картках суддів, проспект провів шикарний удар коліном у стрибку, поставивши крапку в третьому раунді.

Азамат Мурзаканов
Фото: mmajunkie.usatoday.com

Схожа доля чекала і на Девіна Кларка, який став другим тестом для Мурзаканова. Жорстка ліва знайшла корпус американця, а добивання стало лише справою техніки. 

Боєць яскраво зарекомендував себе в промоції, а перемога над Джейкобі може максимально наблизити його до топової десятки вагової.

Розбір бою Джейкобі – Мурзаканов

Дастін – величезний для напівважкого дивізіону. У зрості він матиме перевагу в 13 см, й своїми габаритами американець користуватися вміє. Він добре доносить лоу-кікі, грамотно переміщується та тримає суперника на зручній для себе дистанції. Джейкобі складно імпонувати через його обережний стиль, але варто визнати, що він приносить результат.

Дастіна явно випробовують потужним панчером, але складно уявити, як менш технічний Азамат зможе донести ту саму важку ліву. Якщо у технічного і рослого Гришина виникли проблеми з незручним американцем, то шанси нижчого Мурзаканова невеликі.

Прогноз Джейкобі – Мурзаканов

Очікую побачити повний бій, наприкінці якого піднімуть руку Дастіна Джейкобі. Як ставку оберу Тотал більше 2,5, враховуючи непередбачуваність суддів. У чергову дострокову перемогу Мурзаканова, враховуючи стилі, віриться насилу.

Прогноз на бій: Тотал більше 2,5.

Михайло Попов

Автор: Михайло Попов

Спортивний аналітик та експерт у галузі ММА та боксу з більше ніж 10-річним досвідом в беттінгу. Мої знання та досвід дозволяють докладно аналізувати спортивні події та точно прогнозувати результати. Я надаю читачам глибокий аналіз та прогнози, щоб допомогти їм приймати розумні рішення у ставках.

Залишити відповідь

17 − 3 =