Ми пишемо новини про найцікавіші та небанальні події у світі футболу, які відгукуються у наших авторів та редакторів.

На Newstavka ви знайдете унікальні теми спортивних статей, які ми вигадуємо самостійно в залежності від ситуації в українському й світовому футболі. Наприклад, саме ми зібрали топ українських Телеграм каналів, знайшли клуби для трансферу Циганкова та Довбика, зробили огляд футбольних бутс Puma Ultra 1.4 нашого автора Віталія, одразу після початку повномасштабного зробили добірку Хто зі світу футболу допомагає Україні під час війни.

Щоб обрати бонус у букмекерській конторі, орієнтуйтесь не тільки на суму бонуса, також прочитайте детальні умови акції. Зазвичай БК приховують детальні умови відіграшу, які слід знати до початку гри. Ми аналізуємо кожен бонус і звертаємо увагу на важливі пункти в умовах, наводимо приклади розрахунків, щоб вам легше було зрозуміти, наскільки реально вигідний бонус, як його отримати й чи реально відіграти.

В Україні обрати букмекерську контору просто, тому що їх усього три: Favbet, Vbet, GGbet. Усі інші букмекери працюють нелегально – не сплачують податки в бюджет України, у них немає зручного поповнення через Apple Pay, Google Pay. Наші експерти роблять ставки у кожній з українських БК й після цього пишуть огляди, щоб допомогти гравцям обрати контору для ставок.

Про букмекерські контори

Топові букмекерські контори Украіїни виділяються не тільки ліцензією на роботу чи великими бонусами. Функціонал сайту і додатків на телефон у всіх БК різний. Не завжди можна знайти необхідну ставку в улюбленій конторі, а у іншій вона буде. Коефіцієнти також можуть сильно відрязнятися в залежності від виду спорту чи турніру. Прочитайте наші огляди, щоб дізнатись більше про кращі букмекерські контори України.

На Newstavka ви знайдете статистику футбольних чемпіонатів різних країн. Для кожного турніру ми даємо таблицю, результати останнього туру та календар на найближчий тур.

Ми робимо унікальні калькулятори, які допоможуть гравцям у ставках на спорт. Калькулятори Newstavka відрізняться від конкурентів тим, що миттєво підраховують результат – не потрібно нічого додатково натискати. Також вони адаптовані під мобільні пристрої.

Newstavka.com.ua – український сайт про спорт та ставки

Ми фокусуємося на актуальних темах – футболі, букмекерських конторах та онлайн казино. У нас ви знайдете огляди, рейтинги та корисні поради для гравців. Наші матеріали базуються на власному досвіді та ґрунтовних дослідженнях. Ми щиро ділимося знаннями та допомагаємо читачам розібратися у світі ставок. На відміну від інших ресурсів, ми не копіюємо чужі матеріали. Всі наші статті – результат кропіткої роботи нашої команди.

Як ми робимо рейтинги

Ми особисто реєструвалися в усіх ліцензованих БК країни та ретельно аналізували їх роботу. Рейтинг складено на основі порівняння коефіцієнтів, аналізу глибини розпису подій, швидкості фінансових операцій та інших важливих критеріїв. Про кожну з перевірених БК ми публікуємо докладний огляд з оцінкою всіх аспектів функціонування контори. Це дозволяє зробити обґрунтований вибір саме тієї БК, яка найбільше підходить під ваші вимоги та потреби.

Рейтинг букмекерів України